haluk gitti zaten, onu yollarız.Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder. Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
haluk gitti zaten, onu yollarız.Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder. Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
ben elendim diye seviniyordun dimi şimdi sıfır çek de görelim pis marulOyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder. Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
Ben 0 çekmedim kiben elendim diye seviniyordun dimi şimdi sıfır çek de görelim pis marul
Ben daha topa vuramıyom ne 2 si ne 3ü2.lik ve 3.lüğu ele geçirmemiz lazım arkadaşlar çalışın
@Since2011 @MasacRE- @FurkanTB @batuhankaralar @DarkLeqenD
Hep admin yüzünden nerde cins oyun var onu seçiyor arkadaş geçen sefer ki oyunlara bak birde bunlara ütü falan yapiyoduk o dönem bari o oyunları koyBen daha topa vuramıyom ne 2 si ne 3ü
Normalde bütün oyunlar 48 saat sürerdi bu oyun daha yeni 32 saat oldu. 16 saatlik büyük fark var yarın 18.00 e kadar uzaması lazımbitsin oyun ne alakasi var ya butun oyunlar 2 gun icerisnde bitti
konuda 21:30 dendi oynamaktan biktimNormalde bütün oyunlar 48 saat sürerdi bu oyun daha yeni 32 saat oldu. 16 saatlik büyük fark var yarın 18.00 e kadar uzaması lazım
Sen oynamaktan bıktın da biz daha yeni yeni oyuna alışmaya başladık.konuda 21:30 dendi oynamaktan biktim
ahhaha bu oyuna alisamazsin ki 1 saniselik zamanlamayi tutturamqzsan yapamazsinSen oynamaktan bıktın da biz daha yeni yeni oyuna alışmaya başladık.
İnsan oynadikca aciliyor su an topa vurabilmeye başladım meselaahhaha bu oyuna alisamazsin ki 1 saniselik zamanlamayi tutturamqzsan yapamazsin