HeisenBerg
Favori Üye
Puan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.İyi halt ettin kaybol
Puan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.İyi halt ettin kaybol
Aaa sen bizdensin dimi la ben kırmızı takımdan sanıyordum seniPuan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.
Al işte kendi takımından bi haber gönderin şunu.Aaa sen bizdensin dimi la ben kırmızı takımdan sanıyordum seni
Ne bileyim hiç varlık göstermiyordun ondanAl işte kendi takımından bi haber gönderin şunu.
Geri döndük işte.Ne bileyim hiç varlık göstermiyordun ondan
Geri döndük işte.
Harikasınız @legolas9900 ile.640 yaptım şimdilik yeter zira daraldım
Sanırım en yüksek puan 1000 eve gidince yapayım da hemen hevesleri kursakta bırakayım
Sen niye bu kadar havalanıyonSanırım en yüksek puan 1000 eve gidince yapayım da hemen hevesleri kursakta bırakayım
Çok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.Sen niye bu kadar havalanıyon
Aşırı sinir bozucu bir oyun ve sıkıldım artık. @Yiğitt sen de dene zaten adam yok oynayacak
Bayağı da puan almışsın nasıl bu istikrarını korudun bana da anlatÇok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.
Oyunun amacını falan çözemedim, bu hafta sizin üzerinizden geçineceğim. Hep siz mi benim üzerimden geçineceğiniz?Bayağı da puan almışsın nasıl bu istikrarını korudun bana da anlat
bende bunun puanı nerede diyorum ayol 480 yaptım bende beni güvende tutmaya yeter herhaldeÇok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.
Biz de haluk forumdan ayrıldı, onu yollarız zaten.bende bunun puanı nerede diyorum ayol 480 yaptım bende beni güvende tutmaya yeter herhalde
Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder. Yoksa elenecek adaylardan biri olursunOyunun amacını falan çözemedim, bu hafta sizin üzerinizden geçineceğim. Hep siz mi benim üzerimden geçineceğiniz?