HeisenBerg
Favori Üye
Puan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.İyi halt ettin kaybol![]()
Puan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.İyi halt ettin kaybol![]()
Puan kazandırıcaz belki de takıma beğendiremiyoruz kendimizi yine de.![]()
Al işte kendi takımından bi haber gönderin şunu.Aaa sen bizdensin dimi la ben kırmızı takımdan sanıyordum seni
![]()
Ne bileyim hiç varlık göstermiyordun ondanAl işte kendi takımından bi haber gönderin şunu.![]()
Geri döndük işte.Ne bileyim hiç varlık göstermiyordun ondan![]()
Geri döndük işte.![]()
Harikasınız @legolas9900 ile.640 yaptım şimdilik yeter zira daraldım![]()
Sanırım en yüksek puan 1000 eve gidince yapayım da hemen hevesleri kursakta bırakayım![]()
Sen niye bu kadar havalanıyonSanırım en yüksek puan 1000 eve gidince yapayım da hemen hevesleri kursakta bırakayım![]()
Çok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.Sen niye bu kadar havalanıyon
Aşırı sinir bozucu bir oyun ve sıkıldım artık. @Yiğitt sen de dene zaten adam yok oynayacak![]()
Bayağı da puan almışsın nasıl bu istikrarını korudun bana da anlatÇok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.![]()
![]()
Oyunun amacını falan çözemedim, bu hafta sizin üzerinizden geçineceğim. Hep siz mi benim üzerimden geçineceğiniz?Bayağı da puan almışsın nasıl bu istikrarını korudun bana da anlat![]()
bende bunun puanı nerede diyorum ayolÇok denedim 0'dan yukarı bir rakam yapamadım.![]()
![]()
Biz de haluk forumdan ayrıldı, onu yollarız zaten.bende bunun puanı nerede diyorum ayol480 yaptım bende beni güvende tutmaya yeter herhalde
![]()
Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder.Oyunun amacını falan çözemedim, bu hafta sizin üzerinizden geçineceğim. Hep siz mi benim üzerimden geçineceğiniz?![]()