Yok, orada amacımız oynamayan kişileri yollamaktı. Bence güzel de oldu, yenildiğimiz halde sizden de yolladık.artık kazanan takımdan eleme olmayacak değilmi çok saçma birşeydi acun görmesin
Yok, orada amacımız oynamayan kişileri yollamaktı. Bence güzel de oldu, yenildiğimiz halde sizden de yolladık.artık kazanan takımdan eleme olmayacak değilmi çok saçma birşeydi acun görmesin
aaa bu arada o bana çok benzer izledim yorum yapacaktım ama konuyu bulamadım o neden yokYok, orada amacımız oynamayan kişileri yollamaktı. Bence güzel de oldu, yenildiğimiz halde sizden de yolladık.
Aman her şeyin yorum konusu olacak diye bir şey yok, içinde kalsın o da.aaa bu arada o bana çok benzer izledim yorum yapacaktım ama konuyu bulamadım o neden yok
çok güzel bir program ünlü isimler katılıyor aç konuyuAman her şeyin yorum konusu olacak diye bir şey yok, içinde kalsın o da.
ilk 5 te 3 kişi biziz aslında siz ilk 2 olmanın avantajıyla kazanmışsınız ayy ama bu sefer şansınız yok ayoll siz 4 kişiiniz oyun oynayacak biz 10 iki katıınız yani