Aslında elenen isim belli de yine de oylarınızı bekliyoruz. İkiniz kalmışsınız kullanmayan, amaç destek olsun. @Harunnn60 @Çiğdem-
Ozan akşam 8-9 gibi geliyor, o zamana kadar vaktimiz var. Gelirlerse oylarını kullansınlar, gelmezlerse yeni oyun gelecek zaten.Elenen belli ise yeni oyuna gecelim
Ozan akşam 8-9 gibi geliyor, o zamana kadar vaktimiz var. Gelirlerse oylarını kullansınlar, gelmezlerse yeni oyun gelecek zaten.
Bu hafta sizden yine iyi bir performans bekliyoruz, ilk kez 0 çektim.
İnşallah öyle olur, birleşme sonrası ne yapacağız merak ediyorum.
Aman sanki biz oynayanlardan yolladık, biz de ilk başta hiç oynamayanları yolladık. Sonra da kötüleri.kirmizi takim olarak secimlerimiz bile kaliteli
kirmizi takim oyunlardaki uyumunu elemelrdede gosteriyorAman sanki biz oynayanlardan yolladık, biz de ilk başta hiç oynamayanları yolladık. Sonra da kötüleri.
Mavi Takımın eline kimse su serpemez bu konuda.
kirmizi takim oyunlardaki uyumunu elemelrdede gosteriyor
oyun gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnKIRMIZI TAKIM'A VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!
Kırmızı Takım'ın kullandığı oylar neticesinde yarışmamıza veda eden isim @takas olmuştur. Kendisine yarışmaya katıldığı için teşekkür ediyoruz. Yeni hafta da herkese başarılar, oyunumuz bu akşam başlayacaktır.
Elenen ismi açıkladım, görevimi yaptım. Bundan sonrası @OzaN ın işi, ben karışmıyorum.
oyun gelsinnnnnnnnnnnnnnnnn
ahaha hic gulcegim yoktuKirmizi Takimi Salladik yikmaya az kaldi
soyle daha guzel hizli bi oyun istiyoruz artuk yeter yani yavas oyun sikyorElenen ismi açıkladım, görevimi yaptım. Bundan sonrası @OzaN ın işi, ben karışmıyorum.
o hiç çocuk yada genç olmamış galiba taş devrinden kalma dedelerin oynayacağı oyunları seçiyorElenen ismi açıkladım, görevimi yaptım. Bundan sonrası @OzaN ın işi, ben karışmıyorum.
Ay ben niye söyliyim, görüyordur burada işte açar o gece gitmeden.ahaha hic gulcegim yoktu
soyle daha guzel hizli bi oyun istiyoruz artuk yeter yani yavas oyun sikyor
Son oyun hele çöptü, 0 skor yaptım. Neyse ki takımdaki kankilerim işi hallettiler.o hiç çocuk yada genç olmamış galiba taş devrinden kalma dedelerin oynayacağı oyunları seçiyor
ilk 5 te 3 kişi biziz aslında siz ilk 2 olmanın avantajıyla kazanmışsınız ayy ama bu sefer şansınız yok ayoll siz 4 kişiiniz oyun oynayacak biz 10 iki katıınız yaniAy ben niye söyliyim, görüyordur burada işte açar o gece gitmeden.
Son oyun hele çöptü, 0 skor yaptım. Neyse ki takımdaki kankilerim işi hallettiler.
Aman sizde oynayan kişi sayısı 4-5 Eşitiz de yani, geri kalan fazla olanlar oynamıyor ki doğru dürüst.ilk 5 te 3 kişi biziz aslında siz ilk 2 olmanın avantajıyla kazanmışsınız ayy ama bu sefer şansınız yok ayoll siz 4 kişiiniz oyun oynayacak biz 10 iki katıınız yani
artık kazanan takımdan eleme olmayacak değilmi çok saçma birşeydi acun görmesinAman sizde oynayan kişi sayısı 4-5 Eşitiz de yani, geri kalan fazla olanlar oynamıyor ki doğru dürüst.