batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Aman sen de klasik hep.Oyumu kullandım, oyunun olduğunu unutmuşum yoksa rekorumu geliştirirdim
Bu oyunluk liderliği kaybettim ama genel sıralamada hala liderim hatırlatayımAman sen de klasik hep.
26 puana ulaştın maşallah.Bu oyunluk liderliği kaybettim ama genel sıralamada hala liderim hatırlatayım
Sizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari26 puana ulaştın maşallah.
Tek rakibin hiç puan alamayan @Çiğdem-
Bizi bitirmeye çalışırsan bir bakmışsın banlanmışsın falan. Mavi takımın üyesi yönetimde, lütfen dikkat.Sizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari
Bu hafta evde yoktum yoksa sen elenmiştinSizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari
Daha önce forumun adminini eledik bizim için hiç farketmez şimdiden söyleyeyimBizi bitirmeye çalışırsan bir bakmışsın banlanmışsın falan. Mavi takımın üyesi yönetimde, lütfen dikkat.
Dur dur @Çiğdem-'den önce ilk seni eleyeceğim bak unuttumBu hafta evde yoktum yoksa sen elenmiştin
Seni kim bu kadar havalandırmış hala anlayamıyorum seni şişirdiğimiz gibi söndürmesini de biliriz raad olDaha önce forumun adminini eledik bizim için hiç farketmez şimdiden söyleyeyim
Dur dur @Çiğdem-'den önce ilk seni eleyeceğim bak unuttum
Akşam eleneni açıklarım, Ozan da yeni oyunu açar.kullandım oyun bu akşam mı? sonlarayaklaşıyoruz
Bakalım kim gidecek, ben de bilmiyorum kimin gideceğini.@MayısKralı cıma oy verdim o en azından oyunları oynuyor @Harunnn60 bey ise yan gelip yatıyor
Eminim bilmiyorsundurBakalım kim gidecek, ben de bilmiyorum kimin gideceğini.
Şike kokusu aldımBu hafta da ben döktüreceğim, Ozan'a iyi olabileceğim oyunu gösterdim. Onu açacak.
Valla bilmiyordum, şimdi baktım.Eminim bilmiyorsundur
@MayısKralı cıma oy verdim o en azından oyunları oynuyor @Harunnn60 bey ise yan gelip yatıyor
Valla bilmiyordum, şimdi baktım.
Elenen isim belli olmuş, acaba kim gitti? (12 kişi de oy kullanmış, farklı bir galibiyet olmuş bu arada. ) @Harunnn60 @MayısKralı
Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-Şimdi açıklasana ya
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.Eminim bilmiyorsundur
Şike kokusu aldım
Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-
Katlansın hitler
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.
Bişey merak ettim ? senin kendini diskalifiye etme gibi bi hakkın varmı ?Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-
Katlansın hitler
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.