batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Aman sen de klasik hep.Oyumu kullandım, oyunun olduğunu unutmuşum yoksa rekorumu geliştirirdim![]()
Bu oyunluk liderliği kaybettim ama genel sıralamada hala liderim hatırlatayımAman sen de klasik hep.![]()
26 puana ulaştın maşallah.Bu oyunluk liderliği kaybettim ama genel sıralamada hala liderim hatırlatayım![]()
Sizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari
Bizi bitirmeye çalışırsan bir bakmışsın banlanmışsın falan.Sizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari![]()
Bu hafta evde yoktum yoksa sen elenmiştinSizden kimse kalmayınca ilk hedefim o kuru kız zaten, hiç katkı falan da yapamadı elensin bari![]()
Daha önce forumun adminini eledik bizim için hiç farketmez şimdiden söyleyeyimBizi bitirmeye çalışırsan bir bakmışsın banlanmışsın falan.Mavi takımın üyesi yönetimde, lütfen dikkat.
![]()
Dur dur @Çiğdem-'den önce ilk seni eleyeceğim bak unuttumBu hafta evde yoktum yoksa sen elenmiştin![]()
Seni kim bu kadar havalandırmış hala anlayamıyorum seni şişirdiğimiz gibi söndürmesini de biliriz raad olDaha önce forumun adminini eledik bizim için hiç farketmez şimdiden söyleyeyim
Dur dur @Çiğdem-'den önce ilk seni eleyeceğim bak unuttum![]()
Akşam eleneni açıklarım, Ozan da yeni oyunu açar.kullandım oyun bu akşam mı? sonlarayaklaşıyoruz
Bakalım kim gidecek, ben de bilmiyorum kimin gideceğini.
Eminim bilmiyorsundurBakalım kim gidecek, ben de bilmiyorum kimin gideceğini.![]()
![]()
Şike kokusu aldımBu hafta da ben döktüreceğim, Ozan'a iyi olabileceğim oyunu gösterdim. Onu açacak.![]()
![]()
Valla bilmiyordum, şimdi baktım.Eminim bilmiyorsundur![]()
Valla bilmiyordum, şimdi baktım.
Elenen isim belli olmuş, acaba kim gitti?(12 kişi de oy kullanmış, farklı bir galibiyet olmuş bu arada. ) @Harunnn60 @MayısKralı
Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-Şimdi açıklasana ya![]()
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.Eminim bilmiyorsundur
Şike kokusu aldım![]()
Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-![]()
Katlansın hitler
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.![]()
Bişey merak ettim ?Ay biraz reyting kazanayım, öyle hemen açıklayamam @Çiğdem-![]()
Katlansın hitler
Keşke öyle bir hakkım olsa diyecem de olsa da yine böyle başarılıların arasında kaybolurum falan.![]()