Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 11. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• MayısKralı

Oy: 4 33.3%
  • Harunnn60

Oy: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Aman sen de hiç bir şey beğenmiyorsun, ben de emir kuluyum herhalde. :A

Konuyu okusaydın hiç böyle bir zorluk yaşamazdın, boşuna konu hazırlamıyorum herhalde. Okuyaydın. :A
ayy hadi beni geç çocuk rakibine o kalsın demiş o ne olucak centilmenlik ödülü istiyoıruz haruna :F

kazanan takımdan eleme olacak , final puanları eksilmeden her hafta kullanılıcak , anket kim kalsın şeklinde olacak ayy yeter vlla @OzaN ın sunduğu hiçbirşeyde artık yokum @MayısKralı nada geçende demiştim bu ikisini kara kaplı defterime ekledim bunların sunduğu birşeyi görürseniz kaçın gidin ayoll :A :A :A
Valla kurallar muhteşem, sorunlu olan sensin. Gelecek etkinliklerde sorun çıkaran bir yarışmacıdan kurtulmak işime gelir. :A

Valla kurallar muhteşem, sorunlu olan sensin. Gelecek etkinliklerde sorun çıkaran bir yarışmacıdan kurtulmak işime gelir. :A
vlla senin takımın dısında kimsenin kurallarını sevdiği falan yok mavi takım adına konusuyorum ben aslında çok rahatsısız senden :A :A :A

İyi oynarsan elenmezsin, bu hafta birinci olsaydın 10 puanı kapmıştın mesela. :D
final puanı alamıyorum ayoll ama alt sıralarda hiç yer almadım final puanlarının biraz alt kısımlarında rahat yerlerde oluyorum hep gerçi son 2 kalmam sayı azalana kadar ama sonrasını bilmiyorum :F

Haftaya @denizz19 bey veya @Yiğitt bey amca elenicek.
Güven : +%100 + DarkLeqenD

Görüyoruz ki @OzaN bey biz kırmızı takıma karşı darbe yapıyor ama bilmiyor ki biz daha büyük planların peşindeyiz.bundan mütevellit Final puanı kuralı nın değişmesini istiyoruz :A

Son düzenleme:

Görüyoruz ki @OzaN bey biz mavi takıma karşı darbe yapıyor ama bilmiyor ki biz daha büyük planların peşindeyiz.bundan mütevellit Final puanı kuralı nın değişmesini istiyoruz :A
konuş işte cnm bana senden başka herkes memnun kuralalrımdan diyor :A :A :A

@OzaN geçen senelerde bu oyunun devam versiyonlarını oynamıştık. Bu oyun iyiymiş buradan devam edelim bence

Sonra ütü oyunu, yemek yapma oyunları gibi basit oyunlar da eklenirse iyi olur

Görüyoruz ki @OzaN bey biz mavi takıma karşı darbe yapıyor ama bilmiyor ki biz daha büyük planların peşindeyiz.bundan mütevellit Final puanı kuralı nın değişmesini istiyoruz :A
Mavi takım *** ? 404 not found ?

Görüyoruz ki @OzaN bey biz kırmızı takıma karşı darbe yapıyor ama bilmiyor ki biz daha büyük planların peşindeyiz.bundan mütevellit Final puanı kuralı nın değişmesini istiyoruz :A
İşin içinde sen varsan ''güven'' yoktur canımcımcım. :bhr:

Biz daha 1-2 hafta daha buradayız inşallah, ben 13. haftadan korkuyorum. :A Sen kendi haline yan bence. :A