DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
görende üzülüyosun zannedecekBir ikisi puan alamadı, gariplerim.
görende üzülüyosun zannedecekBir ikisi puan alamadı, gariplerim.
Ben sana özelden oyna demiştim, 10-15 dk şansa oynasaydın son ikiye kalmazdın. Her türlü eleniyorsun.Oyunu sevmedim valla pek oynayasım da gelmedi tamamiyle şansa dayalıydı.Elenirsem de yapacak bir şey yok.
görende üzülüyosun zannedecekzil takıp oynuyorsundur Allah bilir
@Harunnn60 a üzüldüm, garibim o benim. Ama @Çiğdem- e hiç üzülmedim, anca gider.sende çok üzüldün tabi kıyamam
O zaman neyi bekliyoruz hemen 11. haftaya geçelimOylama olmasa bile elenen isim belliydi, yani şu an oylamamız bile gereksiz. O nedenle değişime gerek yok, bir şey olmaz. Kazanan isim açık ara kazanmış oluyor.
Siz ısrar ettiniz, ben de sizi kırmayayım. Yetkili kişiye ilettim, açarsa eleneni açıklarım birazdan @DarkLeqenDO zaman neyi bekliyoruz hemen 11. haftaya geçelim
Geçen sezonda böyle birşey yoktu. Bu biraz saçma olmuş. Geçen sezon ki kuralı uygulasak daha mantıklı olurBoş durmayın da kazanın yani bir zahmet, bu haftaya kadar yatarak yarışmak iyiydi.
beni niye etiketliyon ben mi elendim yoksaSiz ısrar ettiniz, ben de sizi kırmayayım. Yetkili kişiye ilettim, açarsa eleneni açıklarım birazdan @DarkLeqenD
Sen de dedin ya oyun gelsin diye ondan dedim. Ama maalesef oyunumuz yarına kaldı @batuhankaralarbeni niye etiketliyon ben mi elendim yoksa
Hakkını helal et.Ben sana özelden oyna demiştim, 10-15 dk şansa oynasaydın son ikiye kalmazdın. Her türlü eleniyorsun.
@Harunnn60 a üzüldüm, garibim o benim. Ama @Çiğdem- e hiç üzülmedim, anca gider.
Hakkını helal et.Yiyecekleri idareli kullanın.
Oyunda üst turlarda kalarak iyi yerlere gidersin, zaten birinci olamazsın onu unut bare iyi yerlere gitmeyi falan amaçla.Hakkını helal et.Yiyecekleri idareli kullanın.
Diyene bak haftaya eleneceğinin farkında değilOyunda üst turlarda kalarak iyi yerlere gidersin, zaten birinci olamazsın onu unut bare iyi yerlere gitmeyi falan amaçla.
Acun her hafta pirinç filan veriyor sen nasıl survivor izliyorsun.10. haftaya hindistan cevizi bile kalmıyor ne yiyeceği
elemeye kalır kalmaz elendik ayoll kim olduğu fark etmez
legolasın dha oyun oynmsına bile gerek yok ayol her hafta final puanıyla geçecek nasılsaBen demiştim size Ozan kendi takımını korumak için bir şeyler çevirir diyeAl işte yapmış yapacağını gördünüz mü
legolas kardesimi direk finale cikarsinlar finale oyun falan oynamasın final puanını kaldırsınlar o zamanlegolasın dha oyun oynmsına bile gerek yok ayol her hafta final puanıyla geçecek nasılsa
.A
sende avantajlısın vlla en azından puanın var bizim hiç yoklegolas kardesimi direk finale cikarsinlar finale oyun falan oynamasın final puanını kaldırsınlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?