Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 10. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• legolas9900

Oy: 4 36.4%
  • HeisenBerg

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Oyunu sevmedim valla pek oynayasım da gelmedi tamamiyle şansa dayalıydı. :A Elenirsem de yapacak bir şey yok. :D
Ben sana özelden oyna demiştim, 10-15 dk şansa oynasaydın son ikiye kalmazdın. Her türlü eleniyorsun. :(

görende üzülüyosun zannedecek :A zil takıp oynuyorsundur Allah bilir :A
sende çok üzüldün tabi kıyamam :A :A :A
@Harunnn60 a üzüldüm, garibim o benim. Ama @Çiğdem- e hiç üzülmedim, anca gider. :A

Haketmişiz demek ki elenmeyi napalım. :A Her türlü elendiğime göre legolas ezmiş puanlarda beni. :A

@OzaN beyim oyunun bu gece açılması daha makbuldür aksi takdirde yarın akşam saatlerinde açılması anlamsız olur :A

Acun her hafta pirinç filan veriyor sen nasıl survivor izliyorsun. :A
Bu sene izlememiştim :A hem her hafta verilse bile @Çiğdem- onu tek pişirişte yer :A

legolas kardesimi direk finale cikarsinlar finale oyun falan oynamasın final puanını kaldırsınlar o zaman
sende avantajlısın vlla en azından puanın var bizim hiç yok :F bu puanları yüksek olanlar daha oyun oynamasına gerek yok kafadan tur atlıyor buna dur dememiz lazım bir an önce
:A :A :A

hmm isler cok karısmıs

ise yararmi bilmiyorum ama en dogrusu nu sectim puan yemeyi severim :blush:Beana gore btoplanan puanlar ceyrek yari ve finalde gecerli olmali diye dusunoyrum​