DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,372
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
görende üzülüyosun zannedecekBir ikisi puan alamadı, gariplerim.![]()
görende üzülüyosun zannedecekBir ikisi puan alamadı, gariplerim.![]()
Ben sana özelden oyna demiştim, 10-15 dk şansa oynasaydın son ikiye kalmazdın. Her türlü eleniyorsun.Oyunu sevmedim valla pek oynayasım da gelmedi tamamiyle şansa dayalıydı.Elenirsem de yapacak bir şey yok.
![]()
görende üzülüyosun zannedecekzil takıp oynuyorsundur Allah bilir
![]()
@Harunnn60 a üzüldüm, garibim o benim. Ama @Çiğdem- e hiç üzülmedim, anca gider.sende çok üzüldün tabi kıyamam![]()
![]()
![]()
O zaman neyi bekliyoruz hemen 11. haftaya geçelimOylama olmasa bile elenen isim belliydi, yani şu an oylamamız bile gereksiz. O nedenle değişime gerek yok, bir şey olmaz. Kazanan isim açık ara kazanmış oluyor.![]()
Siz ısrar ettiniz, ben de sizi kırmayayım. Yetkili kişiye ilettim, açarsa eleneni açıklarım birazdan @DarkLeqenDO zaman neyi bekliyoruz hemen 11. haftaya geçelim![]()
Geçen sezonda böyle birşey yoktu. Bu biraz saçma olmuş. Geçen sezon ki kuralı uygulasak daha mantıklı olurBoş durmayın da kazanın yani bir zahmet, bu haftaya kadar yatarak yarışmak iyiydi.![]()
beni niye etiketliyon ben mi elendim yoksaSiz ısrar ettiniz, ben de sizi kırmayayım. Yetkili kişiye ilettim, açarsa eleneni açıklarım birazdan @DarkLeqenD![]()
Sen de dedin ya oyun gelsin diye ondan dedim. Ama maalesef oyunumuz yarına kaldı @batuhankaralarbeni niye etiketliyon ben mi elendim yoksa![]()
![]()
Hakkını helal et.Ben sana özelden oyna demiştim, 10-15 dk şansa oynasaydın son ikiye kalmazdın. Her türlü eleniyorsun.
@Harunnn60 a üzüldüm, garibim o benim. Ama @Çiğdem- e hiç üzülmedim, anca gider.![]()
Hakkını helal et.Yiyecekleri idareli kullanın.
![]()
Oyunda üst turlarda kalarak iyi yerlere gidersin, zaten birinci olamazsın onu unut bare iyi yerlere gitmeyi falan amaçla.Hakkını helal et.Yiyecekleri idareli kullanın.
![]()
Diyene bak haftaya eleneceğinin farkında değilOyunda üst turlarda kalarak iyi yerlere gidersin, zaten birinci olamazsın onu unut bare iyi yerlere gitmeyi falan amaçla.![]()
Acun her hafta pirinç filan veriyor sen nasıl survivor izliyorsun.![]()
10. haftaya hindistan cevizi bile kalmıyor ne yiyeceği
![]()
elemeye kalır kalmaz elendik ayoll kim olduğu fark etmez![]()
![]()
![]()
legolasın dha oyun oynmsına bile gerek yok ayol her hafta final puanıyla geçecek nasılsaBen demiştim size Ozan kendi takımını korumak için bir şeyler çevirir diyeAl işte yapmış yapacağını gördünüz mü
![]()
legolas kardesimi direk finale cikarsinlar finale oyun falan oynamasın final puanını kaldırsınlar o zamanlegolasın dha oyun oynmsına bile gerek yok ayol her hafta final puanıyla geçecek nasılsa
.A
![]()
sende avantajlısın vlla en azından puanın var bizim hiç yoklegolas kardesimi direk finale cikarsinlar finale oyun falan oynamasın final puanını kaldırsınlar o zaman