Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 10. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• legolas9900

Oy: 4 36.4%
  • HeisenBerg

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Zamanında oynayıp puanları toplamış, o puanlar gökten gelmedi ya. :D
adı üstünde final puanı ayoll finalde kullanılır aa finalden öcne kullanmak varsada kullandığı sayıda bitsin yoksa biz oynyıp bosuna kendimizi yorarız adam yattığı yerde geçer turları sen bunu bir düşün :F

adı üstünde final puanı ayoll finalde kullanılır aa finalden öcne kullanmak varsada kullandığı sayıda bitsin yoksa biz oynyıp bosuna kendimizi yorarız adam yattığı yerde geçer turları sen bunu bir düşün :F
O değil de %100 haklısın :D

@OzaN @Yiğitt Cigdem'e katılıyorum. O puanlar final icin olmasi lazım. :D Survivor'da da böyleydi.
Eger bu kural gecerli olacaksa simdi biz mantıken elendik zaten bizim hiç final puanımız yok çünkü. :A

@OzaN @Yiğitt Cigdem'e katılıyorum. O puanlar final icin olmasi lazım. :D Survivor'da da böyleydi.
Eger bu kural gecerli olacaksa simdi biz mantıken elendik zaten bizim hiç final puanımız yok çünkü. :A
O değil de %100 haklısın :D
benim en sinir olduğum şey normalde elenmiyorken puan yüzünden elenmek finalde kullanılmalı hadi onuda geçtim bu puanları her hafta kullanıcaklarmış hiç bitmeden legolasın daha oyun oynamasına gerek yok ozaman ben 1.bile olsam o hiç oynamadan beni eliyor diğer haftayada puanı yine hala duruyor bune ayoll :A :A :A

Boş durmayın da kazanın yani bir zahmet, bu haftaya kadar yatarak yarışmak iyiydi. :A

benim en sinir olduğum şey normalde elenmiyorken puan yüzünden elenmek finalde kullanılmalı hadi onuda geçtim bu puanları her hafta kullanıcaklarmış hiç bitmeden legolasın daha oyun oynamasına gerek yok ozaman ben 1.bile olsam o hiç oynamadan beni eliyor diğer haftayada puanı yine hala duruyor bune ayoll :A :A :A
MusicSurvivor daki sistem gibi olmalı. Final puanlari final icin kullanılır adı üstünde. :F

Acunn acunn Nerelerdesin. :A Gel al yarışmayı. :(

MusicSurvivor daki sistem gibi olmalı. Final puanlari final icin kullanılır adı üstünde. :F

Acunn acunn Nerelerdesin. :A Gel al yarışmayı. :(
hadi kullandın diyelim bitmesi lazım hala kalmaya devam ediyor @OzaN takımının ezilmesinin intikamını alıyor sanırım :A :A :A
zaten kazandığımız halde bile eleme yapıyorduk :A

hadi kullandın diyelim bitmesi lazım hala kalmaya devam ediyor @OzaN takımının ezilmesinin intikamını alıyor sanırım :A :A :A
zaten kazandığımız halde bile eleme yapıyorduk :A
Kırmızı takım olarak haftaya beraber hareket etmemiz lazım..bizden birisi elemeye kaldiysa onu kurtarmaya çalışırız :F

Oyumu yanlış kişiye attım lütfen değiştirir misiniz :D Sonra 1 oy ile oy attığım kişi elenirse üzülmek istemem :)

Oyunu sevmedim valla pek oynayasım da gelmedi tamamiyle şansa dayalıydı. :A Elenirsem de yapacak bir şey yok. :D