Sürpriz olsun biraz. (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan )İyi o zaman . Kim elenmiş onu söyle
Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım.Cidden sen mi banladın beni
Sürpriz olsun biraz. (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan )İyi o zaman . Kim elenmiş onu söyle
Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım.Cidden sen mi banladın beni
Sen bana kıymışken ben sana nasıl kıymayayım ki ?Sürpriz olsun biraz. (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan )
Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım.
elenen belliyse uzatmanın alemi ne ?Sürpriz olsun biraz. (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan )
Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım.
Kırmızı takımda çok yakın kankilerim var @MayısKralı var, @MasacRE- var, @Harunnn60 var, @batuhankaralar var, @FurkanTB ve @DarkLeqenD de var. Ben elemeye kalsam bile bana oy verirler ''kalmalı'' yönünde.
Şaka yaptım aşkum ben sana kıyamam, zaten zavallı bir modum benim banlama yetkim yok.Sen bana kıymışken ben sana nasıl kıymayayım ki ?
elenen belliyse uzatmanın alemi ne ?
Sen daha final puanı alamadın, son ikiye kaldığın gibi good bay
ben son 2 ye kalmamkiŞaka yaptım aşkum ben sana kıyamam, zaten zavallı bir modum benim banlama yetkim yok.
eziq yeni oyun konusunu aç gariŞaka yaptım aşkum ben sana kıyamam, zaten zavallı bir modum benim banlama yetkim yok.
Yarın akşam.
Oyun konularını ben değil, Ozan açıyor bu birincisi. Yarın akşamı bekleyeceksin bu da ikincisi.eziq yeni oyun konusunu aç gari
Hahaha 3-4 oyun sonra göreceğim ben seni elemeye kalınca.ben son 2 ye kalmamki
banlayamıyorsun , oyun konusu açamıyorsun bu ne biçim moderatörlükYarın akşam.
Oyun konularını ben değil, Ozan açıyor bu birincisi. Yarın akşamı bekleyeceksin bu da ikincisi.
Hahaha 3-4 oyun sonra göreceğim ben seni elemeye kalınca.
bu elemeye kalan final puanını kullanınca bitiyor değilmi puanları eğer hala kalıyorsa hiç oynamasına gerek yok oyunlarıYarın akşam.
Oyun konularını ben değil, Ozan açıyor bu birincisi. Yarın akşamı bekleyeceksin bu da ikincisi.
Hahaha 3-4 oyun sonra göreceğim ben seni elemeye kalınca.
Aynen ya Ozan'a de de beni co admin falan yapsın, kesmiyor bu beni.banlayamıyorsun , oyun konusu açamıyorsun bu ne biçim moderatörlük
Valla nasıl bitiyor bilmiyorum, ben de ilk kez katılıyorum sonuçta. Sonuç olarak bir kişi kazanacak, çöz olayı yani.bu elemeye kalan final puanını kullanınca bitiyor değilmi puanları eğer hala kalıyorsa hiç oynamasına gerek yok oyunları
Kullanınca bitmiyor, öyle birkaç hafta ilerleyebilir bir süre sonra final puanı diğerlerinden azalır.bu elemeye kalan final puanını kullanınca bitiyor değilmi puanları eğer hala kalıyorsa hiç oynamasına gerek yok oyunları
mesala legolas şimdi final puanlarını kullanıp kaldı diyelim bu puanları daha kullanmaması lazım @OzaN bir açıklama yaparsa iyi olur acun görse bu survivoru bu forumu dava ederAynen ya Ozan'a de de beni co admin falan yapsın, kesmiyor bu beni.
Valla nasıl bitiyor bilmiyorum, ben de ilk kez katılıyorum sonuçta. Sonuç olarak bir kişi kazanacak, çöz olayı yani.
Sen Co Admin olursan beni direk Moderatörlüğe yükseltirsin En biricik kankine özel ayrıcalık yapıverirsin gariAynen ya Ozan'a de de beni co admin falan yapsın, kesmiyor bu beni.
Valla nasıl bitiyor bilmiyorum, ben de ilk kez katılıyorum sonuçta. Sonuç olarak bir kişi kazanacak, çöz olayı yani.
Ben yine anlamadım?Kullanınca bitmiyor, öyle birkaç hafta ilerleyebilir bir süre sonra final puanı diğerlerinden azalır.
Sen ne diyorsun, tüm yetkileri sana verip forumun da çivisini çıkaracam falan filan.Sen Co Admin olursan beni direk Moderatörlüğe yükseltirsin En biricik kankine özel ayrıcalık yapıverirsin gari
ozaman hiç oyun oynamasına gerek yokki mesala final puanları diğerlerinden avantajlı olanlar oyunda oynamasınlar kafadan tur atlıyorlar sen bu olaya bir yeni kural bul benceKullanınca bitmiyor, öyle birkaç hafta ilerleyebilir bir süre sonra final puanı diğerlerinden azalır.
.s.s Bak dikkat ettiysen Süper mod istemedim çünkü benim açgözlü olmadığımı anlayıp Süpe r modluğu kendi isteğinle sen verecektin böyle de çakal bi çocuk buBen yine anlamadım?
Sen ne diyorsun, tüm yetkileri sana verip forumun da çivisini çıkaracam falan filan.
Zamanında oynayıp puanları toplamış, o puanlar gökten gelmedi ya.ozaman hiç oyun oynamasına gerek yokki mesala final puanları diğerlerinden avantajlı olanlar oyunda oynamasınlar kafadan tur atlıyorlar sen bu olaya bir yeni kural bul bence