Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 10. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• legolas9900

Oy: 4 36.4%
  • HeisenBerg

Oy: 7 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Sürpriz olsun biraz. :A (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan :( )

Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım. :A
Sen bana kıymışken ben sana nasıl kıymayayım ki ? :( :bhr: :Z :A

Sürpriz olsun biraz. :A (Kopya: final puanlarına bakarak anlayabilirsiniz. Genel konudan :( )

Sen ne diyorsun, 3 günlük cezanı da 15 güne uzattım. :A
elenen belliyse uzatmanın alemi ne ? :A

Yarın akşam. :X

Oyun konularını ben değil, Ozan açıyor bu birincisi. Yarın akşamı bekleyeceksin bu da ikincisi. :A

Hahaha 3-4 oyun sonra göreceğim ben seni elemeye kalınca. :A
bu elemeye kalan final puanını kullanınca bitiyor değilmi puanları eğer hala kalıyorsa hiç oynamasına gerek yok oyunları :A :A :A

banlayamıyorsun , oyun konusu açamıyorsun bu ne biçim moderatörlük :A
Aynen ya Ozan'a de de beni co admin falan yapsın, kesmiyor bu beni. :A

bu elemeye kalan final puanını kullanınca bitiyor değilmi puanları eğer hala kalıyorsa hiç oynamasına gerek yok oyunları :A :A :A
Valla nasıl bitiyor bilmiyorum, ben de ilk kez katılıyorum sonuçta. Sonuç olarak bir kişi kazanacak, çöz olayı yani. :F

Valla nasıl bitiyor bilmiyorum, ben de ilk kez katılıyorum sonuçta. Sonuç olarak bir kişi kazanacak, çöz olayı yani. :F
mesala legolas şimdi final puanlarını kullanıp kaldı diyelim bu puanları daha kullanmaması lazım @OzaN bir açıklama yaparsa iyi olur acun görse bu survivoru bu forumu dava eder
:A :A :A

Sen Co Admin olursan beni direk Moderatörlüğe yükseltirsin :A En biricik kankine özel ayrıcalık yapıverirsin gari :A :A

Kullanınca bitmiyor, öyle birkaç hafta ilerleyebilir bir süre sonra final puanı diğerlerinden azalır. :D
ozaman hiç oyun oynamasına gerek yokki mesala final puanları diğerlerinden avantajlı olanlar oyunda oynamasınlar kafadan tur atlıyorlar sen bu olaya bir yeni kural bul bence :A

Ben yine anlamadım? :bilmem:

Sen ne diyorsun, tüm yetkileri sana verip forumun da çivisini çıkaracam falan filan. :F
.s.s Bak dikkat ettiysen Süper mod istemedim çünkü benim açgözlü olmadığımı anlayıp Süpe r modluğu kendi isteğinle sen verecektin :A böyle de çakal bi çocuk bu :A