Daha çok varmış.Oscar Takımı bitiş tarihi: 15 Haziran 2023 ⌛
Daha çok varmış.Oscar Takımı bitiş tarihi: 15 Haziran 2023 ⌛
Vay be, tam sınırda duruyorum
Kaç tatil gördük bir türlü film izleme şansım olmuyor:/ Eskiden foruma ufak aralarımda zamanımı film ve diziler ile değerlendirirdim, şimdi o halimden eser yok. Kafamın dolu olmadığı bir anda keyif alarak izlemek istiyorum ama o tarz bir ortamı aylardır yakalayamadım bir türlü. Film izleme hevesimde sıfır.
Etkinliğin gerçek bitiş tarihini bize bildirdiğin için teşekkür ederizDaha çok varmış.
@Dosi Hanım siz bu etkinliğin demirbaşlarındansınız, çimentosusunuz, olmazsa olmazısınız, sizsiz bir Fav10 Oscar Takımı hayal edilemez... İyi sıvadım, en az bir 15 film yaparsın orayı artık.Vay be, tam sınırda duruyorum
Kaç tatil gördük bir türlü film izleme şansım olmuyor:/ Eskiden foruma ufak aralarımda zamanımı film ve diziler ile değerlendirirdim, şimdi o halimden eser yok. Kafamın dolu olmadığı bir anda keyif alarak izlemek istiyorum ama o tarz bir ortamı aylardır yakalayamadım bir türlü. Film izleme hevesimde sıfır.
Yorum?Puss in Boots : The Last Wish izleyen @MEnes kaliteden anlıyorsun sadece puan daha yüksek olmalıydı film 10/10 bence.
Daha çok varmış.
Senenin en iyi filmlerinden olan Kurak Günler, 20 Mayıs itibariyle Netflix'teymiş. Bu sebeple 23 Mayıs olarak revize ediyorum bitiş tarihi.Etkinliğin gerçek bitiş tarihini bize bildirdiğin için teşekkür ederizAz kalsın çok az süre kalmış deyip yorum yapmaya başlıyordum ama sayende gerçeklerin farkına vardım. Neyse daha çok varmış dediğin gibi, bir ara yorum yapılır elbet@Sherlock
3 günlük süre izleyip yorum yapmak için çok yetersiz. Biz ona düz 1 Haziran diyelim@Dosi Hanım siz bu etkinliğin demirbaşlarındansınız, çimentosusunuz, olmazsa olmazısınız, sizsiz bir Fav10 Oscar Takımı hayal edilemez... İyi sıvadım, en az bir 15 film yaparsın orayı artık.
Yorum?
Senenin en iyi filmlerinden olan Kurak Günler, 20 Mayıs itibariyle Netflix'teymiş. Bu sebeple 23 Mayıs olarak revize ediyorum bitiş tarihi.
Ayrıca montaj yapman hiç hoş değil.@phoebebuffay
Gibi’ye bile daha vakit fırsat bulamadım. Gerisini sen düşün@Dosi Hanım siz bu etkinliğin demirbaşlarındansınız, çimentosusunuz, olmazsa olmazısınız, sizsiz bir Fav10 Oscar Takımı hayal edilemez... İyi sıvadım, en az bir 15 film yaparsın orayı artık.
Yorum?
Senenin en iyi filmlerinden olan Kurak Günler, 20 Mayıs itibariyle Netflix'teymiş. Bu sebeple 23 Mayıs olarak revize ediyorum bitiş tarihi.
Ayrıca montaj yapman hiç hoş değil.@phoebebuffay
Yukarıdaki 15 Haziran tarihi sanırım gerçekten gerçek olacak... Bu bilgiyi bize önceden bildiren arkadaşımıza teşekkürlerimizi tekrar iletelim... @phoebebuffay @MasacREY O R U M L A R I N I Z.
B E K L E N İ Y O R.
✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Halkımız patır patır yorumlarını yapacak ve bu ihtimal ortadan kalkacak, inanıyorum… @phoebebuffay @MasacREYukarıdaki 15 Haziran tarihi sanırım gerçekten gerçek olacak... Bu bilgiyi bize önceden bildiren arkadaşımıza teşekkürlerimizi tekrar iletelim... @phoebebuffay @MasacRE
Yukarıdaki 15 Haziran tarihi sanırım gerçekten gerçek olacak... Bu bilgiyi bize önceden bildiren arkadaşımıza teşekkürlerimizi tekrar iletelim... @phoebebuffay @MasacRE
Etkinlik sahibinin dahi yorum yapmadığı ortamda 15 Haziran ihtimalinin şu anki tarihten çok daha yüksek olduğu kuşkusuz ortadaHalkımız patır patır yorumlarını yapacak ve bu ihtimal ortadan kalkacak, inanıyorum… @phoebebuffay @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?