Fav10 Oscar Takımı 2022 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim | SON 1 AY! 🚨

Sen sınırdasın yine bende hiç yok çok istedim de izleyemedim ya

Reactions: Dosi
Daha çok varmış.
Etkinliğin gerçek bitiş tarihini bize bildirdiğin için teşekkür ederiz
Az kalsın çok az süre kalmış deyip yorum yapmaya başlıyordum ama sayende gerçeklerin farkına vardım. Neyse daha çok varmış dediğin gibi, bir ara yorum yapılır elbet
@Sherlock

@Dosi Hanım siz bu etkinliğin demirbaşlarındansınız, çimentosusunuz, olmazsa olmazısınız, sizsiz bir Fav10 Oscar Takımı hayal edilemez... İyi sıvadım, en az bir 15 film yaparsın orayı artık.

Puss in Boots : The Last Wish izleyen @MEnes kaliteden anlıyorsun sadece puan daha yüksek olmalıydı film 10/10 bence.
Yorum?

Daha çok varmış.
Senenin en iyi filmlerinden olan Kurak Günler, 20 Mayıs itibariyle Netflix'teymiş. Bu sebeple 23 Mayıs olarak revize ediyorum bitiş tarihi.

Ayrıca montaj yapman hiç hoş değil.
@phoebebuffay

3 günlük süre izleyip yorum yapmak için çok yetersiz. Biz ona düz 1 Haziran diyelim
@phoebebuffay

Reactions: phoebebuffay
Gibi’ye bile daha vakit fırsat bulamadım. Gerisini sen düşün

Y O R U M L A R I N I Z.

B E K L E N İ Y O R.

✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

Reactions: MEnes
Yukarıdaki 15 Haziran tarihi sanırım gerçekten gerçek olacak... Bu bilgiyi bize önceden bildiren arkadaşımıza teşekkürlerimizi tekrar iletelim... @phoebebuffay @MasacRE

Halkımız patır patır yorumlarını yapacak ve bu ihtimal ortadan kalkacak, inanıyorum… @phoebebuffay @MasacRE
Etkinlik sahibinin dahi yorum yapmadığı ortamda 15 Haziran ihtimalinin şu anki tarihten çok daha yüksek olduğu kuşkusuz ortada
@phoebebuffay

Reactions: 12.Adam and MEnes