2022 Fav10 Oscar Takımı 2022 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim | SON 1 AY! 🚨

Sen sınırdasın yine bende hiç yok çok istedim de izleyemedim ya

Reactions: Dosi
@Dosi Hanım siz bu etkinliğin demirbaşlarındansınız, çimentosusunuz, olmazsa olmazısınız, sizsiz bir Fav10 Oscar Takımı hayal edilemez... İyi sıvadım, en az bir 15 film yaparsın orayı artık.

Puss in Boots : The Last Wish izleyen @MEnes kaliteden anlıyorsun sadece puan daha yüksek olmalıydı film 10/10 bence.
Yorum?

Daha çok varmış.
Senenin en iyi filmlerinden olan Kurak Günler, 20 Mayıs itibariyle Netflix'teymiş. Bu sebeple 23 Mayıs olarak revize ediyorum bitiş tarihi.

Ayrıca montaj yapman hiç hoş değil.
@phoebebuffay

3 günlük süre izleyip yorum yapmak için çok yetersiz. Biz ona düz 1 Haziran diyelim
@phoebebuffay

Reactions: phoebebuffay
Gibi’ye bile daha vakit fırsat bulamadım. Gerisini sen düşün

Y O R U M L A R I N I Z.

B E K L E N İ Y O R.

✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

Reactions: MEnes
Yukarıdaki 15 Haziran tarihi sanırım gerçekten gerçek olacak... Bu bilgiyi bize önceden bildiren arkadaşımıza teşekkürlerimizi tekrar iletelim... @phoebebuffay @MasacRE

Halkımız patır patır yorumlarını yapacak ve bu ihtimal ortadan kalkacak, inanıyorum… @phoebebuffay @MasacRE
Etkinlik sahibinin dahi yorum yapmadığı ortamda 15 Haziran ihtimalinin şu anki tarihten çok daha yüksek olduğu kuşkusuz ortada
@phoebebuffay

Reactions: 12.Adam and MEnes