Benim için de geçerli parantez içi reis... 11 12 film izlemişim 3 yorum var ahahaha.Parantez içi reis...
Benim için de geçerli parantez içi reis... 11 12 film izlemişim 3 yorum var ahahaha.Parantez içi reis...
Parantez içi reis...
Parantez içi reis sal bizi de yapalım artık şu yorumları beBenim için de geçerli parantez içi reis... 11 12 film izlemişim 3 yorum var ahahaha.
Evet ama kategoriler acıklansa ona göre listemi yapcam@Forumdash sende durum ne? İzliyor musun film, katılacak mısın etkinliğe
Altın Küre adayları açıklandı oradan yararlanabilirsin. Zaten genel olarak oradaki filmler olacak Oscar'da daEvet ama kategoriler acıklansa ona göre listemi yapcam
En iyi film-erkek-kadın-yönetmen/senaryo(belki) bunların coğu ortak oluyor zaten o yuzden izlemesi daha rahat
Oscar ne zaman çıktımı öyle haber?Altın Küre adayları açıklandı oradan yararlanabilirsin. Zaten genel olarak oradaki filmler olacak Oscar'da da
Evet ama kategoriler acıklansa ona göre listemi yapcam
En iyi film-erkek-kadın-yönetmen/senaryo(belki) bunların coğu ortak oluyor zaten o yuzden izlemesi daha rahat
Tmm yaz ona göre listemi yapım bendeBen sana özelden yazacaktım bununla alakalı, tamamen çıkmış aklımdan. Her türlü katılırsın sen zaten etkinliğe, ekliyorum tabloya seni direkt.
Tabloda yer alan filmlerin birçoğu kaliteli ya, bu sene zaten o açıdan güzel bir yıl oluyor. Pek boş bir film yok, hangisini seçip izlesen pişman olmazsın.
9 Şubatmış. 13 Ocakta adaylar açıklanacakOscar ne zaman çıktımı öyle haber?
Tamam o zamana kadar ben witcher ve bereni filan izlerim yetişiyorum9 Şubatmış. 13 Ocakta adaylar açıklanacak
Benim tahminlere bakabilirsin %90 tutuyor.Evet ama kategoriler acıklansa ona göre listemi yapcam
İmlerime alimBenim tahminlere bakabilirsin %90 tutuyor.
Oscar 2020 – En İyi Film Tahminleri – izleryazar
izleryazar.com
Bir çok filmi izledim. Ben de artık yorumlamaya üşeniyorum ? Hepsini zamanı gelince toplu yaparım (Yaptı) @MasacREGüncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 74238
Eksik gördüğünüz bir şey, hatalı olan veya değiştirmek istediğiniz puan/puanlar veya eklenmesi için önerdiğiniz film/filmler varsa yazabilirsiniz...
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch
Sen yaparsın yorumlarını zaten ya, güveniyoruz sana Ben de eninde sonunda yapacağım da erteleyip duruyorum işte boş yereBir çok filmi izledim. Ben de artık yorumlamaya üşeniyorum ? Hepsini zamanı gelince toplu yaparım (Yaptı) @MasacRE
JoJo Rabbit'i nedense hep çocuk filmi sanmıştım ama bizim burada 10 Ocak tarihinde sinemalarda gösterime girecek ve yaş sınırı 15 olarak koymuşlar. Bu arada bu filmi sinemada izleyeceğim. Davet edildim. Umarım keyif alacağım bir film olur.
Bu sene vaktim oldu, izleyebileceğim bilgisayarda elime ulaşıyor ama gel gör ki pek film yok daha internette. Ad Astra'nın yorumları iyi değildi ve kendimi beklentiye sokmadan onu da izledim. İzlemeyi düşündüklerimin hepsini tamamladıktan sonra bazı filmlerim puanlarını kıyaslama amacı degiştirebilirim. Joker'i kesinlikle yükselteceğim. En merak ettiğim Parasite ve onu en sona bırakacağım. Joker'le açılış yapmıştım. İyi bir film ile açılış ve kapanışı yapmış olayım.
10 film en fazla 12 film izlemiş olacağım galiba
Aynı durumdayım...Sen yaparsın yorumlarını zaten ya, güveniyoruz sana Ben de eninde sonunda yapacağım da erteleyip duruyorum işte boş yere
Ad Astra ve Us, bu filmlerin yorumlarını yapacaktım daha? Ad Astra'nın kısa bir yorumunu kendi hesabıma yolladım sanmıştım ama bulamadım. Artık aklıma geldiği kadar yazarım. 'Us' filmini beğendim.Güncel Tablo (06.01.2020)
Ekli dosyayı görüntüle 74587
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash
- Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
- Yazılmayan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
- Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.
Beni çıkarırsan iyi olur.Güncel Tablo (06.01.2020)
Ekli dosyayı görüntüle 74587
@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch @Forumdash
- Eksik gördüğünüz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
- Yazılmayan veya değiştirilmesini istediğiniz puan/puanlarınız varsa söyleyebilirsiniz.
- Eklenmesini önerdiğiniz film/filmler varsa söyleyebilirsiniz.
Beni çıkarırsan iyi olur.