Fav10 Oscar Takımı 2019 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Filmler izlenmeye başladıkça tablo sıralamasının en çok izleyenden en az izleyene doğru sıralanması rekabet ortamını daha keyifli hale getirebilir şimdilik gerek yok tabi :A

Aralık sonunda belki birkaç filmin puanını editlerim, editlediğimde buradan bildirmem yeterli olur mu yoksa film konusundan mı şey yapmak gerekecek? :D

Bu ön tablo gibi zaten biraz, o tarz değişiklikleri filmler çıktıkça ve izlendikçe yaparız. :D

Yok ben eklerim tabloya, buraya yaz yeter. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Şimdilik Güncel Tablo:

Ekli dosyayı görüntüle 73513

Eksik gördüğünüz bir şey, hatalı olan veya değiştirmek istediğiniz puan/puanlar veya eklenmesi için önerdiğiniz film/filmler varsa yazabilirsiniz...

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch
Ocak ayına kadar 0 olarak kalırım muhtemelen. Eve geçince arayı kapatırız.:D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
İzlediğin filmlerle alakalı yorumlarını ve puanlarını forumda bulunan; o filmle alakalı yorum konularına yazman gerekiyor, bu seferlik ben mesajlarını taşıdım. Bundan sonrası için aklında bulunsun. :)

Örneğin Alita filmi ile ilgili yorumunu ve puanını bu konuya yazman gerekiyor.

@The_Erinch

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Şimdilik Güncel Tablo:

Ekli dosyayı görüntüle 73550

Eksik gördüğünüz bir şey, hatalı olan veya değiştirmek istediğiniz puan/puanlar veya eklenmesi için önerdiğiniz film/filmler varsa yazabilirsiniz...

@bazinga @MEnes @MasacRE @Dosi @Aserat @mesmeso61 @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @HeisenBerg @ozgur2113 @-potterhead- @The_Erinch
Kütük dostum @Maskeli Fedai bile 1 filmi yorumlamışken benim hala 0'da olmam tam bir rezalet...

Parasite’i 2 hafta önce izleyip, Acı ve Zafer’i dün izlememe rağmen yorum konusunda aşırı üşeniyorum. :( Yarın detaylı yorum yaparım artık. :A

Merak etmeyin Şerlok beyciğim, en kısa sürede halledeceğim yorum işini :A (Halletmedi) @Maskeli Fedai
Yorum işi harbiden çok sıkıntılı ya..
Parasite’i 2 hafta önce izleyip, Acı ve Zafer’i dün izlememe rağmen yorum konusunda aşırı üşeniyorum. :( Yarın detaylı yorum yaparım artık. :A
Niye bu kadar dert ediyorsunuz yorumu ya. Madem çok yazasınız gelmiyor 2-3 cümle yazın geçin. :D

Benim gibi her izlediğinizi blogda uzun süre yazmak gibi bir zorunluluğunuz yok. :A Zavallı ben ise 2 günde 9 tane uzun uzun film-dizi yorumu yazmak zorundayım. :A

Merak etmeyin Şerlok beyciğim, en kısa sürede halledeceğim yorum işini :A (Halletmedi) @Maskeli Fedai
Yorum işi harbiden çok sıkıntılı ya..

Fes.jpg

Ad Astra ve Toy Story içinde akşam yorum yapıp, puanımı yazrım, telefondan zor oluyor :) ?Hatta belki Toy Story için yorum yapmış olabilirim. ?