Uzun eşek oynayak istersenAbi zaten kendime pek güvenmiyorum sen yenersin beni.Keşke 101 oynasaydık.
![]()
@xdragxx olmmm ekrandan taş mı çalıyorsunnn itiraf et
Öyle bir imkan olsa yaparım
Bu Fenerliler hep böyleÖyle bir imkan olsa yaparım![]()
Yoldaşım @Tolstoyevski kesin bu hileye başvurarak seni ölüm grubuna atar.
Ben @Tolstoyevski güveniyorumYoldaşım @Tolstoyevski kesin bu hileye başvurarak seni ölüm grubuna atar.
Soğuk top sıcak top diye bir şey yok. Zamanında Ahmet Çakar canlı yayında gösterdiydi, toplara titreşim modülü yerleştiriliyor ve kamera arkasından istenen top titreştiriliyor. Kurayı çeken eski futbolcuları da ayarlıyorlar valla.
Güvenme şuna eli uğursuzdur .
Buradaki etiket listesinde de yokmuşsun ama ben buradan alıp diğer konuya eklemiştim. Bu kez etiketi yapan ben olduğum için direk böyle bir yazı yazıp katılmak istiyorum diyeceğine özellikle seni eklemediğim iması yapmış oldun diğer konuda ki ben şuana kadar asla zamanında benimle polemik yaşayan isimleri bile etiketten bilerek silen bir isim değilim. Bunu sende çok iyi biliyorsun ve bildiğim kadarı ile senle tartışma bile yaşamadıkBeni de yazabilirsin.@Tolstoyevski
Bu konudaki etiket listesini incelemedim, fakat tam ben yazacağım sırada senin diğer konuda etiket yaptığını ve bana bildirim gelmediğini görünce dikkatimi çekti ve normal bir söylemde bulundum.Buradaki etiket listesinde de yokmuşsun ama ben buradan alıp diğer konuya eklemiştim. Bu kez etiketi yapan ben olduğum için direk böyle bir yazı yazıp katılmak istiyorum diyeceğine özellikle seni eklemediğim iması yapmış oldun diğer konuda ki ben şuana kadar asla zamanında benimle polemik yaşayan isimleri bile etiketten bilerek silen bir isim değilim. Bunu sende çok iyi biliyorsun ve bildiğim kadarı ile senle tartışma bile yaşamadık![]()
Benim de aklımdan tamamen çıkmış şu an fark ettim, güzeller etkinliğinden direkt almıştım etiket ararken... @DosiBu konudaki etiket listesini incelemedim, fakat tam ben yazacağım sırada senin diğer konuda etiket yaptığını ve bana bildirim gelmediğini görünce dikkatimi çekti ve normal bir söylemde bulundum.
İki konuyada bakarsan sıralama olarakta bire bir burdan aldığım belliBu konudaki etiket listesini incelemedim, fakat tam ben yazacağım sırada senin diğer konuda etiket yaptığını ve bana bildirim gelmediğini görünce dikkatimi çekti ve normal bir söylemde bulundum.
Bende senin etiketten aldım. Ortalığı sen karıştırdınBenim de aklımdan tamamen çıkmış şu an fark ettim, güzeller etkinliğinden direkt almıştım etiket ararken... @Dosi
Ben o esnada üşendiğim için direkt güzellerden aldım, ama reyting listesinden alsam şimdi herkes reytingde de yok. En iyisi ikisinin karışımından almak, bir mesajda iki kez etiketlemek önemsiz sonuçta 1 bildirim giderİki konuyada bakarsan sıralama olarakta bire bir burdan aldığım belliseni iyi tanıdığım için orda bir taş atma sezdim ve orda zaten konu pat diye gelmişti bende hemen bu konuya girip etiketi alıp orda paylaştım.
------
Bende senin etiketten aldım. Ortalığı sen karıştırdın![]()
Güzellerin ilk duyuru konusunda alsaydın olurdu aslındaBen o esnada üşendiğim için direkt güzellerden aldım, ama reyting listesinden alsam şimdi herkes reytingde de yok. En iyisi ikisinin karışımından almak, bir mesajda iki kez etiketlemek önemsiz sonuçta 1 bildirim gider![]()
Oradan almışsındır zaten onda sorun yok. Suçlamıyorum kimseyi.İki konuyada bakarsan sıralama olarakta bire bir burdan aldığım belliseni iyi tanıdığım için orda bir taş atma sezdim ve orda zaten konu pat diye gelmişti bende hemen bu konuya girip etiketi alıp orda paylaştım.
------
Bende senin etiketten aldım. Ortalığı sen karıştırdın![]()
En resmi etiket listesi en favori üye etiket listesiydi sanırım en kapsamlı ama herkesi etiketlemek de rahatsız etmemek adına çekiniyorumGüzellerin ilk duyuru konusunda alsaydın olurdu aslında![]()
Yok orda yenilerden baya yok. En resmisi güzellerin ilk anket konularıEn resmi etiket listesi en favori üye etiket listesiydi sanırım en kapsamlı ama herkesi etiketlemek de rahatsız etmemek adına çekiniyorumEn iyisi bu tür etkinlik duyuruları adına da bir genel liste hazırlarsın o etiket listesini kullanırız ya da güzellerin ilk etiketi o halde tamamdır
![]()
Discorda şu aralar giremiyorum telefonda yer sıkıntı var, sen TW’den çıtlatırsın olmadıBurada 2 yer kalmış. @Tolstoyevski yedek isimleride al yinede duruma göre.
@mesmeso @mrt-06 @Turkuazz @Burak97 @xemrexxx
@Tolstoyevski , sen @Araf 'a haber saldın mı?@MasacRE nasıl acaba okeyde. @Maskeli Fedai sende belirtmemişsin. Bundna sonrası ilk gelenler
![]()
Ozaman çıtlatacağım 3 hatta 4 isim olurDiscorda şu aralar giremiyorum telefonda yer sıkıntı var, sen TW’den çıtlatırsın olmadı![]()