Hmm,101 ci misin?Standart mı? 😉Hoş değil derken sevemedim ondan normalde çok severim okey oynamasını ama reelde olacak 😉
Hmm,101 ci misin?Standart mı? 😉Hoş değil derken sevemedim ondan normalde çok severim okey oynamasını ama reelde olacak 😉
Geçen seneki sistemden devam edilir, en rahat ve uygunu o hem mobil hem PC adına@Tolstoyevski uygulama falansa o bana uymuyor. Tarayıcı ile girebileceğim bir durum olsun
Geçen seneki sistem nasıldı?Geçen seneki sistemden devam edilir, en rahat ve uygunu o hem mobil hem PC adına
4-2-3-1 idi 3-5-2 üstüne düşünüyoruz 🤐Geçen seneki sistem nasıldı?
Öyle değil lan uygulamanın adını sordum.Mobilden site üzerinden oynanmıyor.4-2-3-1 idi 3-5-2 üstüne düşünüyoruz 🤐
Kuralar çekilsin ve plan oluşsun o vakit o konuları ileteceğim, şimdi söylemek uygun olmaz belki aksaklık çıkar vb diyeÖyle değil lan uygulamanın adını sordum. İndireceğim de.
Çıkmayacağı varsa da artık bu saatten sonra kesin çıkar.Kuralar çekilsin ve plan oluşsun o vakit o konuları ileteceğim, şimdi söylemek uygun olmaz belki aksaklık çıkar vb diye
Keremciğimin MS sinede katılacağım ; bunada katılayım...Kuralar çekilsin ve plan oluşsun o vakit o konuları ileteceğim, şimdi söylemek uygun olmaz belki aksaklık çıkar vb diye
Tarayıcıdan hatta mobil tarayıcıdan bile girilebilen bir yer olacak birkaç güne o detayları ileteceğim kesin gruplar ve kuralar belli olduktan sonra, ardından her grup kendi içinde ne uygun zaman diliminde büyük ihtimalle hafta sonu turnuvayı gerçekleştirmiş olacakKeremciğimin MS sinede katılacağım ; bunada katılayım...
Heryere yaz beni Kardeşim.
Umarım hepsine vakit bulabilirim.
------
@Tolstoyevski Bu arada @Dosi dediği gibi tarayıcıdan girilen bir app olsun
beni @dreamy ile aynı gruba çeksene canım.. az kafasına taş atayımTarayıcıdan hatta mobil tarayıcıdan bile girilebilen bir yer olacak birkaç güne o detayları ileteceğim kesin gruplar ve kuralar belli olduktan sonra, ardından her grup kendi içinde ne uygun zaman diliminde büyük ihtimalle hafta sonu turnuvayı gerçekleştirmiş olacak
Kurayla belirlenecekmiş inşallah aynı gruba düşeriz. Kendine güveniyor musunbeni @dreamy ile aynı gruba çeksene canım.. az kafasına taş atayım
Karşında ben varken beni mi yeneceksin..hadsizzz ben senin büyüğünümKurayla belirlenecekmiş inşallah aynı gruba düşeriz. Kendine güveniyor musun
@Tolstoyevski Canım, İskandinav ülkelerini Manisa torbasından uzağa koyalım lütfenÇok iyi oynayan biriyim. Zorlu bir rakip olurum kesin
Abi zaten kendime pek güvenmiyorum sen yenersin beni. Keşke 101 oynasaydık.Karşında ben varken beni mi yeneceksin..hadsizzz ben senin büyüğünüm