Seni listeye ekledimErken bir cevap veremeyeceğim her ne kadar sert bir kumarbaz olsam da... Çünkü fırsat bulabilmek ve tam karar verilen saatte orada yer alabilmek zor bir şey, özellikle benim için ...
başındayken 'Hadi MEnes oyuna' deriz
Seni listeye ekledimErken bir cevap veremeyeceğim her ne kadar sert bir kumarbaz olsam da... Çünkü fırsat bulabilmek ve tam karar verilen saatte orada yer alabilmek zor bir şey, özellikle benim için ...
Yakasından çeke çeke masaya oturt.Seni listeye ekledimelbet bir başka oyun
Hiç yok hiiçç...Zamanı olmayan adam...
Kambersiz olmayacağını biliyorsun tabi gerekeni yapıyorsun hemen...Seni listeye ekledimelbet bir başka oyun
@Dosi 'ye karşı dilini yutarsın.. Korkak şeyHiç yok hiiçç...
------
Kambersiz olmayacağını biliyorsun tabi gerekeni yapıyorsun hemen...Çözeriz bir şekilde yaaa, seni mi kıracağım...
@Tolstoyevski sözü aldıkKambersiz olmayacağını biliyorsun tabi gerekeni yapıyorsun hemen...Çözeriz bir şekilde yaaa, seni mi kıracağım...
Ben ve korkaklık... Tam tersi gönlü bol koca yürekli olduğumu gösterir bu durum...@Dosi 'ye karşı dilini yutarsın.. Korkak şey
Hahaha demek soru işareti vardı, iyiymiş...
Senin sağın solun belli olmadığı için onu da eklemiştim yanınaBen ve korkaklık... Tam tersi gönlü bol koca yürekli olduğumu gösterir bu durum...
Hahaha demek soru işareti vardı, iyiymiş...Neyse hallederiz bir şekilde, kumar bizim işimiz ne de olsa...
İyi düşünmüşsün ekleyerek...Senin sağın solun belli olmadığı için onu da eklemiştim yanınagönlü bol koca yürekli arkadaşım
Ben ve korkaklık... Tam tersi gönlü bol koca yürekli olduğumu gösterir bu durum...
Hahaha demek soru işareti vardı, iyiymiş...Neyse hallederiz bir şekilde, kumar bizim işimiz ne de olsa...
Konu kumar olunca bakıyorum jet hızıyla ikna oldun.Senin sağın solun belli olmadığı için onu da eklemiştim yanınagönlü bol koca yürekli arkadaşım
Kumarı para karşılığı oynamam, sadece keyfii oynarım...Konu kumar olunca bakıyorum jet hızıyla ikna oldun.
Senin yolun buralara düşer miydi?Hayırlı olsun güzel formatmış. Tabii MS başlayınca reytinglerde ezip geçecek ama rekabet arttıkça kalite de artıyor en azından.Beni de yazın.@Tolstoyevski @Dosi
Neden olayı bu tarz rekabetlere getiriyorsun? Bu oyun oynayıp kafa dağıtacağımız bir etkinlik. Diss Savaşları gibi. Dün kanal projemde yeni bir programdan bahsetmiştim. Enerjini toplayıp onu ezersin artık. O biraz yorum alacak bir programa benziyor çünkü.Hayırlı olsun güzel formatmış. Tabii MS başlayınca reytinglerde ezip geçecek ama rekabet arttıkça kalite de artıyor en azından.Beni de yazın.@Tolstoyevski @Dosi
Önceden teşvik primi aldın tabii...Kumarı para karşılığı oynamam, sadece keyfii oynarım...
Niye şakasına söylediğim şeyleri sürekli ciddiye alıyorsun ki. Beni az çok bilirsin cidden yazıyor olsamNeden olayı bu tarz rekabetlere getiriyorsun? Bu oyun oynayıp kafa dağıtacağımız bir etkinlik. Diss Savaşları gibi. Dün kanal projemde yeni bir programdan bahsetmiştim. Enerjini toplayıp onu ezersin artık. O biraz yorum alacak bir programa benziyor çünkü.
Benim kanal projeleri ile alakalı hassaslığı mı ve reyting sisteminde olmadığımı biliyorsunNiye şakasına söylediğim şeyleri sürekli ciddiye alıyorsun ki. Beni az çok bilirsin cidden yazıyor olsamşeyini kullanmam. Zaten bu yaz fazla proje olmadığı için reyting de ölçülmeyecek yani hepi topu üstüne düşünülmeden şaka amacıyla yazılmış bir şeydi.
Neden hoş bulmuyorsun?Okeyi severim ama uygulamalardan oynaması hiç hoş değil kelimelik turnuvası olsaydı seve seve katılırdım😉
Hoş değil derken sevemedim ondanNeden hoş bulmuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?