- Reaksiyon puanı
- 113,277
- Puanı
- 1,060
Bir maç konum ve bir reaksiyon mesajımla listedeyim, bereket versin
Zirvedeki isimler @Dosi ve @Yakamoz-Asi yi tebrik ederim
Cumhuriyet Bayramı @Yakamoz-Asi ye reaksiyon bayramı yaşatmış 13 reaksiyon
Görüntüleme ve mesaj listelerinde ilk 3 sırayı kapatarak büyük başarı elde eden Sayın Süper Modumuz @Dosi ile en çok reaksiyon alan "Cumhuriyet Bayramı🇹🇷" konusunun sahibi emektar üyemiz @Yakamoz-Asi'yi can-ı gönülden tebrik ediyorum
Son anda girmiş, girmeyeymiş iyiymiş Ben o konuyu görmezden geliyordum @MasacRE beni etiketledi cevap verdik mecburen. trendlere girdi öyle ucundan
Son anda girmiş, girmeyeymiş iyiymiş Ben o konuyu görmezden geliyordum @MasacRE beni etiketledi cevap verdik mecburen. trendlere girdi öyle ucundan
Neyse ki Beşiktaş'ın mağlubiyet konusuyla geçmişim senin konuyu
İşime geldi @DosiBJK konusu aslında o kadar ṣiṣirilmezdi de neyse sen biliyorsun durumları.
Boşver Kaan'ım şu rezilliklerini cümle alem görmüş oldu işte fena mı @Yakamoz-AsiSon anda girmiş, girmeyeymiş iyiymiş Ben o konuyu görmezden geliyordum @MasacRE beni etiketledi cevap verdik mecburen. trendlere girdi öyle ucundan
Neyse ki Beşiktaş'ın mağlubiyet konusuyla geçmişim senin konuyu
Forumda şekerli yoğurttan anlayan yok ki çok az kişi yemiş zatenUlaaa birinizde tek başına gülücük saçannnn yoğurdumu tebrik etmemiş 😒
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yokturForumda şekerli yoğurttan anlayan yok ki çok az kişi yemiş zaten
Teşekkür ederim. Bereketli bir haftaydı.@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan
değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusunTeşekkür ederim. Bereketli bir haftaydı.
Allah razı olsun.değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusun
@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan
------
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yoktur
değerini bil işte bak seni tebrik etmişim. @Yakamoz-Asi a ise tebrik fırlatmışım! aradaki farkı görüyormusun
Konu guzel özgür içerikli bir konu iyi de ilgi gördü@Dosi iki başlıkta ilk üçü temizlemişsin tebrik ederim , sadece reaksiyonda @Yakamoz-Asi a kaybetmişsin onada tebrik atalım burdan
------
konu şekerli değilde tuzlu bişey olsaydı ilk ben kutlardım şekerle aram yoktur