- Reaksiyon puanı
- 112,379
- Puanı
- 1,060
Ne kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinciEn Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim
Kesinlikle öyle böyle dağılımlı olması süperNe kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinci
Bunu açınca Fenerbahçe konusunu @Yakamoz-Asi ’nin açtığını farkettim kendisine kocaman tebrikler
Ne kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinci
Bunu açınca Fenerbahçe konusunu @Yakamoz-Asi ’nin açtığını farkettim kendisine kocaman tebrikler
Haha bakalım akşama derbi konusunu kim kapacak dün fenerin konusu hit almaz diye acmayanlar bugün sıraya girer
Tebrikler listeye girenlere ve @Yakamoz-Asi
Demediğim ne kadar şey varsa dediğimi iddia ediyorsun bugün aaaEn son @Bully açarım dedi ben saldım.
Demediğim ne kadar şey varsa dediğimi iddia ediyorsun bugün aaa
Ben GS'ye uğursuz geliyorum açmam
Saat 6 olması lazım ama değişmişse bilememİyi ben açayım sorun değil. kaçta açılacak bu konu.
Saat 6 olması lazım ama değişmişse bilemem
Aynen abi 35 dakika sonraTürkiye Saati 18 dimi
Maç saatinden 4 saat önce açabilirsin.Türkiye Saati 18 dimi
Maç saatinden 4 saat önce açabilirsin.
En Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim
keşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunkiEn Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim
Kırk yılın başı benim lehime bir şey yapmışın onu da burnumdan getiriyon Kafana taş düşsünkeşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunki
Bu konuyu beğenirsen bu konuda listede olur. Yapmasanda @Hobbit tamamlar kendisi reaksiyon puanı dengeleyici kralıkeşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunki
Hep destek tam destekBu konuyu beğenirsen bu konuda listede olur. Yapmasanda @Hobbit tamamlar kendisi reaksiyon puanı dengeleyici kralı
Bu konuda 7. reaksiyon yine seni beklerHep destek tam destek
Halloldu bile çoktanBu konuda 7. reaksiyon yine seni bekler