Ne kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinciEn Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim![]()
Kesinlikle öyle böyle dağılımlı olması süperNe kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinci
Bunu açınca Fenerbahçe konusunu @Yakamoz-Asi ’nin açtığını farkettimkendisine kocaman tebrikler
![]()
Ne kadar harika bir tablo değil mi. Bir çok üye trend olmuş. Her listede başkası birinci
Bunu açınca Fenerbahçe konusunu @Yakamoz-Asi ’nin açtığını farkettimkendisine kocaman tebrikler
![]()
Haha bakalım akşama derbi konusunu kim kapacak dün fenerin konusu hit almaz diye acmayanlar bugün sıraya girer
Tebrikler listeye girenlere ve @Yakamoz-Asi![]()
Demediğim ne kadar şey varsa dediğimi iddia ediyorsun bugün aaaEn son @Bully açarım dedi ben saldım.![]()
Demediğim ne kadar şey varsa dediğimi iddia ediyorsun bugün aaa
Ben GS'ye uğursuz geliyorum açmam![]()
Saat 6 olması lazım ama değişmişse bilememİyi ben açayım sorun değil.kaçta açılacak bu konu.
![]()
Saat 6 olması lazım ama değişmişse bilemem![]()
Aynen abi 35 dakika sonraTürkiye Saati 18 dimi![]()
Maç saatinden 4 saat önce açabilirsin.Türkiye Saati 18 dimi![]()
Maç saatinden 4 saat önce açabilirsin.![]()
En Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim![]()
keşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunkiEn Favori Şarkı sayesinde kapmışım 9 beğeniyi, sevindim![]()
Kırk yılın başı benim lehime bir şey yapmışın onu da burnumdan getiriyonkeşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunki![]()
Bu konuyu beğenirsen bu konuda listede olur. Yapmasanda @Hobbit tamamlarkeşke beğenmeseydimde arkadaki sekizliler seni ezip geçseydi kafa yok bizde ne diye gidip elalemin mesajını beğeniyorsunki![]()
Hep destek tam destekBu konuyu beğenirsen bu konuda listede olur. Yapmasanda @Hobbit tamamlarkendisi reaksiyon puanı dengeleyici kralı
![]()
Bu konuda 7. reaksiyon yine seni beklerHep destek tam destek![]()
Halloldu bile çoktanBu konuda 7. reaksiyon yine seni bekler![]()