Unutmuşsun sen de.Len senden beter 4 yaptım 😂
4.5 senede hafıza mı kalır anam4,5 senenin ardından hafıza mafıza kalmamış kına yak.
Hadi ayol sizde yapın da görelim hünerlerinizi. @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.Adam @Alemdar @xemrexxx @offensive @Royal Highness @Zeyno @batuhankaralar @Gizmen @ahmetbey
Ekli dosyayı görüntüle 130233
O zamanlar yeni bitirdiğim için 8 çekmiştim şimdi 5'i zor yaptım ama bence yine de fena değil.4.5 senede hafıza mı kalır anam
Medcezir'i bir daha izlemek gerekiyor aslında hissettirdiği şeyler harika olarak aklımda ama unuttuğumuz o kadar detay vardır ki
Hiç düzenli izlemedim kiUnutmuşsun sen de.
O zaman iyi bile yapmışsın.Hiç düzenli izlemedim ki
4.5 yıl sonra yine onu boş verin Kurtlar Vadisini yapın.4,5 senenin ardından hafıza mafıza kalmamış kına yak.
Hadi ayol sizde yapın da görelim hünerlerinizi. @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.Adam @Alemdar @xemrexxx @offensive @Royal Highness @Zeyno @batuhankaralar @Gizmen @ahmetbey
Ekli dosyayı görüntüle 130233
Aaa yine konumu baltalamaya gelmişsin git şuradan.4.5 yıl sonra yine onu boş verin Kurtlar Vadisini yapın.
@Yakamoz-Asi @Bully @Angelica @12.Adam @Alemdar @xemrexxx @offensive @Royal Highness @Zeyno @batuhankaralar @Gizmen @ahmetbey @Maskeli Fedai @12.Adam @mesmeso
7 sene geçmiş üzerinden.Aaa yine konumu baltalamaya gelmişsin git şuradan.
Bunu boş verin Vadiyi yapın. 9 doğru yaptım.
Kurtlar Vadisi'ne Ne Kadar Hakimsin?
Bir dönemin fırtına gibi esen ve bugün bile adından söz ettiren dizisi Kurtlar Vadisi'ne ne kadar hakimsin?www.wannart.com
Konumdan defol pis işgalci .ss
Bunu başardım 😂4.5 yıl sonra yine onu boş verin Kurtlar Vadisini yapın.
@Yakamoz-Asi @Bully @Angelica @12.Adam @Alemdar @xemrexxx @offensive @Royal Highness @Zeyno @batuhankaralar @Gizmen @ahmetbey @Maskeli Fedai @12.Adam @mesmeso
Tarih tekerrürden ibaret derler, yaşlandık...7 sene geçmiş üzerinden.
Evet yaş geçiyor... İnstagramdan gördüm zayıflamışsın son zamanlarTarih tekerrürden ibaret derler, yaşlandık...
Hayat insaflı davranmadı bana, davranmıyor da. Özellikle şu günlerde ailecek zor günler geçiriyoruz daha da zayıfladım.Evet yaş geçiyor... İnstagramdan gördüm zayıflamışsın son zamanlar
Çağatayı daha iyi tanıdığın için @serhatt seni boğazlayabilir
Umarım her şey güzel geçer senin için. Senden hiç kötü bir şey görmedim 8 senede. Forumda en düzgün insanlardan birisin. Akşam özelden yazacağım. Konuşuruz arkadaşımHayat insaflı davranmadı bana, davranmıyor da. Özellikle şu günlerde ailecek zor günler geçiriyoruz daha da zayıfladım.
Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım.Çağatayı daha iyi tanıdığın için @serhatt seni boğazlayabilir
Çok teşekkür ederim.Umarım her şey güzel geçer senin için. Senden hiç kötü bir şey görmedim 8 senede. Forumda en düzgün insanlardan birisin. Akşam özelden yazacağım. Konuşuruz arkadaşım
Ben 7 yapabildim. Yakın zamanda izlemişsin o zaman ya da hafızan çok iyiEvet 😂