"Medcezir'i Ne Kadar Hatırlıyorsun" Testi!

😎

Screenshot_20241022_103047_Firefox.jpg

• İlginç
Reactions: serhatt
4,5 senenin ardından hafıza mafıza kalmamış kına yak. :A

Hadi ayol sizde yapın da görelim hünerlerinizi. :A @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @12.Adam @Alemdar @xemrexxx @offensive @Royal Highness @Zeyno @batuhankaralar @Gizmen @ahmetbey

Ekli dosyayı görüntüle 130233
4.5 senede hafıza mı kalır anam :A

Medcezir'i bir daha izlemek gerekiyor aslında hissettirdiği şeyler harika olarak aklımda ama unuttuğumuz o kadar detay vardır ki :A

• Güldürdün
4.5 senede hafıza mı kalır anam :A

Medcezir'i bir daha izlemek gerekiyor aslında hissettirdiği şeyler harika olarak aklımda ama unuttuğumuz o kadar detay vardır ki :A
O zamanlar yeni bitirdiğim için 8 çekmiştim şimdi 5'i zor yaptım ama bence yine de fena değil. :A

İzlemek lazım da uygun koşullar olması lazım. :A Sen de çöz bakalım müso olunca. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
  • Üzücü
Hayat insaflı davranmadı bana, davranmıyor da. Özellikle şu günlerde ailecek zor günler geçiriyoruz daha da zayıfladım. :(
Umarım her şey güzel geçer senin için. Senden hiç kötü bir şey görmedim 8 senede. Forumda en düzgün insanlardan birisin. Akşam özelden yazacağım. Konuşuruz arkadaşım

• Harika
Çağatayı daha iyi tanıdığın için @serhatt seni boğazlayabilir :A
Bu forumda tek boğazlayacağım kişi sensin tatlım. :A
------

Umarım her şey güzel geçer senin için. Senden hiç kötü bir şey görmedim 8 senede. Forumda en düzgün insanlardan birisin. Akşam özelden yazacağım. Konuşuruz arkadaşım
Çok teşekkür ederim.

Ne mutlu bana sende böyle bir iz bırakabildiysem, mutlu oldum. :bhr: