Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğiniEn son @Bully açarım dedi ben saldım.![]()
Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğiniEn son @Bully açarım dedi ben saldım.![]()
Bu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğini![]()
Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısındaBu konuda biraz iftira atmış gibisin. Ben bile görmüştüm artık açmam dediğini![]()
Biraz utan diye yazdım. Bana iftira atmıştın bozacının şahidi vs lafı.Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısında![]()
Gözlerim yaşardı bu desteğin karşısında![]()
Ben onu goygoyuna yazdım ciddiye alınacak bir şey değildi. Ayrıca tahminim tuttu orda onu destekledinBiraz utan diye yazdım. Bana iftira atmıştın bozacının şahidi vs lafı.
fırsatları değerlendirmek lazımBi @Hobbit ile aramıza girmeye çalışmadığın kalmıştı![]()
elimizden geleni yapalımda olmazsa artık yapacak bişey yok en azından denedimde olmadı derim bir bahanemiz olur
Yanlış kaya'dasın.fırsatları değerlendirmek lazım![]()
dur şimdi onlar sayfadan çıkar olan bize olur yine attıkları taşla kuyuya düşmüş oluruz
sende anında fırsatı kaçırmayanlardansın benden daha pissin valla@Dosi dün ortalığı karıştıranın ben olduğumu söylemişti. Bugün gerçeği gördü yeniden![]()
Hadi iyisin ben senden daha pismişimsende anında fırsatı kaçırmayanlardansın benden daha pissin valla![]()