Yaşam Delireceğini Düşünmek

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,488
Puanı
711
İnsanın içinden çıkılmaz hal aldığında delireceğini yada delirdigini düşünmesi.

Aynı zamanda gelen o yalnızlık hissi ile delirdigini düşünmesi daha da gerçekçi oluyor.

Derin derin düşündükten sonra gelen bu müthiş his aslında gerçek Olabilir ama kimse bunu kabullenmez.

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
İnsanın içinden çıkılmaz hal aldığında delireceğini yada delirdigini düşünmesi.

Aynı zamanda gelen o yalnızlık hissi ile delirdigini düşünmesi daha da gerçekçi oluyor.

Derin derin düşündükten sonra gelen bu müthiş his aslında gerçek Olabilir ama kimse bunu kabullenmez.
Kral bunla hiç alakası yok dediklerinin bana inanabilirsin. Delirmek saniyelik oluyor. Sonrasını hatırlamıyorsun. :) Bende 5 gün yok mesela. Ne yaptım ne ettim onuda bilmiyorum. Ailem birkaç birşey söylüyor o kadar. Ne derece doğrular o da tartışılır.

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Kral bunla hiç alakası yok dediklerinin bana inanabilirsin. Delirmek saniyelik oluyor. Sonrasını hatırlamıyorsun. :) Bende 5 gün yok mesela. Ne yaptım ne ettim onuda bilmiyorum. Ailem birkaç birşey söylüyor o kadar. Ne derece doğrular o da tartışılır.
Seninkisi depresif dönem yada geçici hafıza kaybı gibi birşey.

Delirdiğini düşünmek ise herseyin baş edilmez hale gelmesi. İnsanın belki de kaçış planı olan birşey. Hani düşünürsün ya kafayı mı yicem sonum böyle mi olacak. İşin içinden çıkamayınca akla gelir hep.

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Bende yaşadım zamanında üzüntü, sıkıntı çıkmaza girdim bir dengem fenaa bozuldu çok şükür ailem yardımıyla toparladım
arada bir geliyor kafayı dağıtmayı öğrendim
baş edemediğim zamanlar aileye söylemek destek almak lazım :)

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Bende yaşadım zamanında üzüntü, sıkıntı çıkmaza girdim bir dengem fenaa bozuldu çok şükür ailem yardımıyla toparladım
arada bir geliyor kafayı dağıtmayı öğrendim
baş edemediğim zamanlar aileye söylemek destek almak lazım :)
Aile ile felan atlatmissin ama ilk mesajda da dediğim gibi yalnızlık hissi ile beraber geliyor. Derin düşüncelere dalmak da zaten iyice beyni yakıyor.

• Beğendim
Reactions: HollyDemon666☾☆