Fav10 Haftanın Trendleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
“yeni” üye @tekin kaçtı konudan
kaçmak erkekliğin yüzde kaçıydı neyse

tekin asla kaçmaz tekin tekinsiz alanlarda mayınlı tarlalarda ilerlemeyi sever ve aynı tekin gece saat daha 10 demeden inzivaya çekilir
siz tabi @Yakamoz-Asi la alışmışsınız oralardan buraları değerlendirmeye iki saat geriden geliyorsunuz biz ileri bir medeniyetin ilerlemiş çocukları olarak gece yarısına kadar sizi nasıl bekleyelim uyku basıyor haliyle

Mesaj başı ve mesaj sonu alakası aynı pompy Reyiz. Kafiyeler hep redif, anlam bütünlüğü hiç yok ama nükte var hafifte bir gizem yaratma çabası. Yazar burada akrostij şiir yazacakken hayatından roman yazmış

kendimi senden dinlerken daha bir havalandım ben neymişim diyesim var

oysa mesajı yazarken gelişine sallamıştım

Reactions: RüzgarGülü
haftanın trenlerinde ben hiçbir zaman vagon olamasamda laf atılınca mecburen konuya girmek zorunda kalıyorum yoksa benim ne işim var
Aynen ya. Seninle beni bir favori üye yapmadılar

Bu listeye girmeyi biz de isteriz

Böyle dışarıdan bakmak üzücü oluyor

Reactions: tekin
Aynen ya. Seninle beni bir favori üye yapmadılar

Bu listeye girmeyi biz de isteriz

Böyle dışarıdan bakmak üzücü oluyor
ilk iş olarak konu açmak gerekiyormuş benim orda biraz eksiğim var yoksa girerdim
ilk aşamayı aşabilirsek gerisi kolay

sende @Dosi gibi dış kapının dış mandalı olarak görüyorsun bizi tabi

oysa senden beklerdimki nasıl konu açamazsın seni favori üye neden yapmadı bu alçaklar demeni
Ne alaka yahu
Ben de sadece 'Konu Dışı' bölümünde açabiliyorum

8 Eylül'de favori üyeliğim haklı sebeplerden dolayı alındı. 8 Kasım'da 2 ay olacak. Cezamın bitmesini bekliyorum ama yönetimden daha ses seda yok

Reactions: 12.Adam and tekin
sende @Dosi gibi dış kapının dış mandalı olarak görüyorsun bizi tabi

oysa senden beklerdimki nasıl konu açamazsın seni favori üye neden yapmadı bu alçaklar demeni
Bence neden favori üye olamayacağını en iyi sen anlatabilirsin. Seni oylamaya bile tabi tutmayacağım

haklısın vallahi bir an dosiye olan kinim aklıma gelince arada sana atar yapmışım kusura bakma

------

her zaman her daim burdayım yok olmam imkansız

------

Bence neden favori üye olamayacağını en iyi sen anlatabilirsin. Seni oylamaya bile tabi tutmayacağım
dur anlatayım arkadaşlara

arkadaşlar şimdi durum şöyle ! dosi benim şöhretimi albenimi karizmamı kıskanıyor bu favori üye olursa yakında süper mod çok daha yakındada adminliğe terfi eder en iyisi ben bu geleceği parlak muhteşem kişiliği çeşitli bahanelerle engelleyeyim foruma küstüreyim bunun geleceğini dumura uğratayım diye düşünüyor
durum beyleyken beyle işte halimi anladınız sanırım

Son düzenleme:
Reactions: Dosi and Hobbit
Ne kullanıyor bu
@Dosi

Buna anca Kadir inanır
Onun mizacı bu

Beni tutarsın ama dimi @Dosi'ciğimmm
Önceki sefer gibi tabii. Zamanı gelince oylara bağlı. Bu ara bir sürü yönetici piyasada yok
Belirli bir oy gelmesi gerek.
anında beni sattı

bizden bene doğru hızlı bir geçiş
Yine havanı aldın

Buna anca Kadir inanır

Onun mizacı bu

Önceki sefer gibi tabii. Zamanı gelince oylara bağlı. Bu ara bir sürü yönetici piyasada yok
Belirli bir oy gelmesi gerek.

Yine havanı aldın
mizacımıza kimse alışmaz direk işi tekirdağa bağladım öyle daha rahat anlıyorlar

bir sürü yönetici beklemeye gerek yok @bazinga zaten beni destekler o kadar doğum gününü kutladık beleşemiydi o kutlama elbetteki destekleyecektir

@emreemreu dersen zaten bana her türlü desteği vereceğini söylemişti

@Aserat desen beni kendisi davet ediyor sadece favori değil seni mod yapalım diyor ama ben o modda olmadığım için kabul etmemiştim

@serhatt desen onu ikna etmek için @xemrexxx yi devreye sokarız ikna edecektir birbirlerini kırmazlar

@mrt-06 i unutmayayım o günkü mesajında diyorduki yeni üyeler foruma girince çok renklendik hemen yeni üyelere favori ünvanı verin kaçmasınlar diyordu o zaten dünden razı

peki @Dosi sen zaten beni her türlü desteklersin

demekki favori üyeliğim garanti