Fav10 Haftanın Trendleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
“yeni” üye @tekin kaçtı konudan :A
kaçmak erkekliğin yüzde kaçıydı neyse :A

tekin asla kaçmaz tekin tekinsiz alanlarda mayınlı tarlalarda ilerlemeyi sever ve aynı tekin gece saat daha 10 demeden inzivaya çekilir:D siz tabi @Yakamoz-Asi la alışmışsınız oralardan buraları değerlendirmeye iki saat geriden geliyorsunuz biz ileri bir medeniyetin ilerlemiş çocukları olarak gece yarısına kadar sizi nasıl bekleyelim uyku basıyor haliyle :A

kaçmak erkekliğin yüzde kaçıydı neyse :A

tekin asla kaçmaz tekin tekinsiz alanlarda mayınlı tarlalarda ilerlemeyi sever ve aynı tekin gece saat daha 10 demeden inzivaya çekilir:D siz tabi @Yakamoz-Asi la alışmışsınız oralardan buraları değerlendirmeye iki saat geriden geliyorsunuz biz ileri bir medeniyetin ilerlemiş çocukları olarak gece yarısına kadar sizi nasıl bekleyelim uyku basıyor haliyle :A
Mesaj başı ve mesaj sonu alakası aynı pompy Reyiz. Kafiyeler hep redif, anlam bütünlüğü hiç yok ama nükte var hafifte bir gizem yaratma çabası. Yazar burada akrostij şiir yazacakken hayatından roman yazmış :F

Mesaj başı ve mesaj sonu alakası aynı pompy Reyiz. Kafiyeler hep redif, anlam bütünlüğü hiç yok ama nükte var hafifte bir gizem yaratma çabası. Yazar burada akrostij şiir yazacakken hayatından roman yazmış :F
kendimi senden dinlerken daha bir havalandım ben neymişim diyesim var :D

oysa mesajı yazarken gelişine sallamıştım :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
haftanın trenlerinde ben hiçbir zaman vagon olamasamda laf atılınca mecburen konuya girmek zorunda kalıyorum yoksa benim ne işim var :A
Aynen ya. Seninle beni bir favori üye yapmadılar :F :F

Bu listeye girmeyi biz de isteriz :Z:Z

Böyle dışarıdan bakmak üzücü oluyor :A:A

• Güldürdün
Reactions: tekin
sende @Dosi gibi dış kapının dış mandalı olarak görüyorsun bizi tabi :D
oysa senden beklerdimki nasıl konu açamazsın seni favori üye neden yapmadı bu alçaklar demeni :A
Ne alaka yahu :D Ben de sadece 'Konu Dışı' bölümünde açabiliyorum :F

8 Eylül'de favori üyeliğim haklı sebeplerden dolayı alındı. 8 Kasım'da 2 ay olacak. Cezamın bitmesini bekliyorum ama yönetimden daha ses seda yok :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin
sende @Dosi gibi dış kapının dış mandalı olarak görüyorsun bizi tabi :D
oysa senden beklerdimki nasıl konu açamazsın seni favori üye neden yapmadı bu alçaklar demeni :A
Bence neden favori üye olamayacağını en iyi sen anlatabilirsin. Seni oylamaya bile tabi tutmayacağım :A

Ne alaka yahu :D Ben de sadece 'Konu Dışı' bölümünde açabiliyorum :F

8 Eylül'de favori üyeliğim haklı sebeplerden dolayı alındı. 8 Kasım'da 2 ay olacak. Cezamın bitmesini bekliyorum ama yönetimden daha ses seda yok :A
haklısın vallahi bir an dosiye olan kinim aklıma gelince arada sana atar yapmışım kusura bakma :D
------

her zaman her daim burdayım yok olmam imkansız :D
------

Bence neden favori üye olamayacağını en iyi sen anlatabilirsin. Seni oylamaya bile tabi tutmayacağım :A
dur anlatayım arkadaşlara

arkadaşlar şimdi durum şöyle ! dosi benim şöhretimi albenimi karizmamı kıskanıyor bu favori üye olursa yakında süper mod çok daha yakındada adminliğe terfi eder en iyisi ben bu geleceği parlak muhteşem kişiliği çeşitli bahanelerle engelleyeyim foruma küstüreyim bunun geleceğini dumura uğratayım diye düşünüyor
durum beyleyken beyle işte halimi anladınız sanırım :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and Hobbit
haklısın vallahi bir an dosiye olan kinim aklıma gelince arada sana atar yapmışım kusura bakma :D
------

------

arkadaşlar şimdi durum şöyle ! dosi benim şöhretimi albenimi karizmamı kıskanıyor bu favori üye olursa yakında süper mod çok daha yakındada adminliğe terfi eder en iyisi ben bu geleceği parlak muhteşem kişiliği çeşitli bahanelerle engelleyeyim foruma küstüreyim bunun geleceğini dumura uğratayım diye düşünüyor
Ne kullanıyor bu :) @Dosi

------

------

Buna anca Kadir inanır
Onun mizacı bu :A
Beni tutarsın ama dimi @Dosi'ciğimmm :bhr: :bhr: :bhr:
Önceki sefer gibi tabii. Zamanı gelince oylara bağlı. Bu ara bir sürü yönetici piyasada yok :A Belirli bir oy gelmesi gerek.
anında beni sattı :D
bizden bene doğru hızlı bir geçiş :D
Yine havanı aldın :A

Buna anca Kadir inanır

Onun mizacı bu :A

Önceki sefer gibi tabii. Zamanı gelince oylara bağlı. Bu ara bir sürü yönetici piyasada yok :A Belirli bir oy gelmesi gerek.

Yine havanı aldın :A
mizacımıza kimse alışmaz direk işi tekirdağa bağladım öyle daha rahat anlıyorlar :D

bir sürü yönetici beklemeye gerek yok @bazinga zaten beni destekler o kadar doğum gününü kutladık beleşemiydi o kutlama elbetteki destekleyecektir:D
@emreemreu dersen zaten bana her türlü desteği vereceğini söylemişti:D
@Aserat desen beni kendisi davet ediyor sadece favori değil seni mod yapalım diyor ama ben o modda olmadığım için kabul etmemiştim :D
@serhatt desen onu ikna etmek için @xemrexxx yi devreye sokarız ikna edecektir birbirlerini kırmazlar :F
@mrt-06 i unutmayayım o günkü mesajında diyorduki yeni üyeler foruma girince çok renklendik hemen yeni üyelere favori ünvanı verin kaçmasınlar diyordu o zaten dünden razı :A

peki @Dosi sen zaten beni her türlü desteklersin :D

demekki favori üyeliğim garanti :D