@xemrexxx arkadaşına bişey söyle olmaz diyorO kadar emin olma.
@xemrexxx arkadaşına bişey söyle olmaz diyorO kadar emin olma.
hazır bu konuya gelmişken @Dosi bu serhat gacısının avatarındaki fatik Fatih in süzme yoğurt torbası gibi sağa sola sallanan memeleri göz zevkimizi bozuyor, bunu kaldırabiliyor muyuz @Yakamoz-Asi sin de böyle bir talebi varO kadar emin olma.
Biz birbirimizi artık tanıyoruz üyeler olarak. Sen aramızda yenisin senin kendini bize tanıtman lazım.biliyoruz zaten bir tarafta saksı olsa beni değil saksıyı savunursun onu anladık
O benim arkadaşım değil.@xemrexxx arkadaşına bişey söyle olmaz diyor
Kaldıramıyorsunuz ve sen çatlayıp patlamaya devam ediyorsun.hazır bu konuya gelmişken @Dosi bu serhat gacısının avatarındaki fatik Fatih in süzme yoğurt torbası gibi sağa sola sallanan memeleri göz zevkimizi bozuyor, bunu kaldırabiliyor muyuz @Yakamoz-Asi sin de böyle bir talebi var
Bir şey olmaz. Ben okurum seni.Beni şımartma. Millet nazar edecek beni
Raporla profilini, gerekçeni yaz. Bizde değerlendirelim ama evet @serhatt çok berbat bir avatar olmuşhazır bu konuya gelmişken @Dosi bu serhat gacısının avatarındaki fatik Fatih in süzme yoğurt torbası gibi sağa sola sallanan memeleri göz zevkimizi bozuyor, bunu kaldırabiliyor muyuz @Yakamoz-Asi sin de böyle bir talebi var
Olmuyorum değil, beni yönetici yapmadılar diyecektin zaar.hayatım işte ben bu yüzden yönetici olmuyorum yani sinirlensem @serhatt la @Yakamoz-Asi nin kafalarını birbirine sürterim sen yönetici olduğun daha sakince halletmelisin bence işleri
Aaaa şansını zorlama bak nesi berbat?Raporla profilini, gerekçeni yaz. Bizde değerlendirelim ama evet @serhatt çok berbat bir avatar olmuş
@Yakamoz-Asi @Bully topluca fatik Fatih avatarını raporlayalımRaporla profilini, gerekçeni yaz. Bizde değerlendirelim ama evet @serhatt çok berbat bir avatar olmuş
Elinden geleni ardına koyma ayol.@Yakamoz-Asi @Bully topluca patik Fatih avatarını raporlayalım
İsveç makamları gereğini yapmazsa biz de avatarımıza koyacak göğüs buluruz
aday olduğum bir zamanı göster "yapmadılar" diyebilmen içinOlmuyorum değil, beni yönetici yapmadılar diyecektin zaar.
------
Aaaa şansını zorlama bak nesi berbat?
Kız hangi yüzle aday olacaksın tabiki aday olmadın onu biliyoruz.aday olduğum bir zamanı göster "yapmadılar" diyebilmen için
K
Kız hangi yüzle aday olacaksın tabiki aday olmadın onu biliyoruz.
Ben @serhatt ıma yanlış yapmam@Yakamoz-Asi @Bully topluca fatik Fatih avatarını raporlayalım
İsveç makamları gereğini yapmazsa biz de avatarımıza koyacak göğüs buluruz
bahçeli gibi esir alındın demekBen @serhatt ıma yanlış yapmam
Kız ne boş atacağım elimde belgeler var geçmişe yönelik, paralamışsın kendini ama aday gösterilmemişsin.boş attın dolu tutmaya çalıştın olmadı yine neyse ben belgesel izlemeye kaçar gut nayt
belgeleri göstermeyeni @12.Adam öpsün son sözüm budur hadi babayKız ne boş atacağım elimde belgeler var geçmişe yönelik, paralamışsın kendini ama aday gösterilmemişsin.
Ay bu ka kuyruk acın varsa hatırlat da 23 Nisan'da bir günlüğüne rütbemi sana taktıttırayım.