Fav10 Haftanın Trendleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hazır bu konuya gelmişken @Dosi bu serhat gacısının avatarındaki fatik Fatih in süzme yoğurt torbası gibi sağa sola sallanan memeleri göz zevkimizi bozuyor, bunu kaldırabiliyor muyuz :X @Yakamoz-Asi sin de böyle bir talebi var :A
Raporla profilini, gerekçeni yaz. Bizde değerlendirelim ama evet @serhatt çok berbat bir avatar olmuş :A

hayatım işte ben bu yüzden yönetici olmuyorum yani sinirlensem @serhatt la @Yakamoz-Asi nin kafalarını birbirine sürterim :X sen yönetici olduğun daha sakince halletmelisin bence işleri :A:A
Olmuyorum değil, beni yönetici yapmadılar diyecektin zaar. :F
------

Raporla profilini, gerekçeni yaz. Bizde değerlendirelim ama evet @serhatt çok berbat bir avatar olmuş :A
Aaaa şansını zorlama bak nesi berbat? :A

boş attın dolu tutmaya çalıştın olmadı yine :A neyse ben belgesel izlemeye kaçar gut nayt :X
Kız ne boş atacağım elimde belgeler var geçmişe yönelik, paralamışsın kendini ama aday gösterilmemişsin. :F

Ay bu ka kuyruk acın varsa hatırlat da 23 Nisan'da bir günlüğüne rütbemi sana taktıttırayım. :F

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Kız ne boş atacağım elimde belgeler var geçmişe yönelik, paralamışsın kendini ama aday gösterilmemişsin. :F

Ay bu ka kuyruk acın varsa hatırlat da 23 Nisan'da bir günlüğüne rütbemi sana taktıttırayım. :F
belgeleri göstermeyeni @12.Adam öpsün son sözüm budur :X hadi babay :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: xemrexxx and Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,320
Üyeler
8,473
Son Üye