Fav10 Haftanın Trendleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

Şey… sen şimdi herkesi böyle etiketleyince topuğuna sıkmış oldun :(

Seni bu şekilde idare ediyordum ama şimdi arka planda tıpkı sözlük konuları gibi doğrucuyum maalesef. Orda sorular sorulduğunda gerçekleri söylemek zorundayım.

Geçmiş olsun…
Eminem'in 8 mil filminde bir arkadasi var silahı kendisine sıkıyor tekin o işte tekinsiz @tekin :D

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Bu yorum forum tarihine geçer :A @Dosi @Bully @serhatt
------

Evet hak veriyorum Emre'ye. Gereği yapılsın rapora gerek yok. :A
------

İyi geceler :A
mecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadık :D yani erkekliğin yüzde doksanını gerçekleştirdik anlayacağın:A
------

@Hobbit arkadaşıma katılıyorum normal bir kafa değil o :A

"Tekirdağ" yazarak kabul etmiş zaten @tekin :A Öyle değişik şeyler anca öyle saçmalanır :A

Tekirdağ neydi ki? Rakı markası?
Sende pek anlıyor gibisin böyle şeylerden :A
tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemde :D tek kötü tarafı göbek yapıyor avatarımdan anlaşılıyor zaten tekirdağ göbeği :A

mecburen çıkmak zorunda kaldık hem saat 22 ye geldi hemde @Dosi ile arkadaşı @hoppidik habire bizi sıkıştırmaya başladı forumdan çıkmaktan başka çare bulamadık :D yani erkekliğin yüzde doksanını gerçekleştirdik anlayacağın:A
------

tekirdağ göbek demiştim daha kalitelisi hemde :D tek kötü tarafı göbek yapıyor avatarımdan anlaşılıyor zaten tekirdağ göbeği :A
Hoppidik ben miyim tako?

------

Yarasın diyelim :D O avatarı boşuna koymamışsın demek :A