- Reaksiyon puanı
- 113,891
- Puanı
- 1,060
Akmamis direk yağmış
Kim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleAkmamis direk yağmış
Ama bazı üyeler bilerek listeye girmesin diye reaksiyon vermiyormuş öyle duydum
Daha yağıyor reaksiyonlar. Bi doyurmadık @Bully ‘iSen mesaj ve hite bakiyorsun, @Bully bey reaksiyonlara bakacaktir kesin.
Kim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
Ben etiketlenmesem dahi 6 mesajlı mesaj görürsem 7. yi yapıştırıyorum listeye girsin diye
Daha yağıyor reaksiyonlar. Bi doyurmadık @Bully ‘i
1 ay olmadan adam her yere damga vurdu resmenözlenilmiş
AA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi HanımKim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
Ben etiketlenmesem dahi 6 mesajlı mesaj görürsem 7. yi yapıştırıyorum listeye girsin diye
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitmeBende bir 4 sene gitsem mi diye düsünmeye basladim simdi. Bakalim özlenirmiyiz.
Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrıAA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi Hanım
------
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitme
1 haftada bile özlenirsin. Deneme sakınBende bir 4 sene gitsem mi diye düsünmeye basladim simdi. Bakalim özlenirmiyiz.
Bende.goruntulenme olarak girmek istiyorum listelere ama bakalım çok konudan ziyade güzel konu açmak gerek birde denk gelmesi lazım.Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrı
AA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi Hanım
------
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitme
Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrı
------
1 haftada bile özlenirsin. Deneme sakın
Her masada varız bize rekorlar ve zirveler yakışır
Sen mesaj ve hite bakiyorsun, @Bully bey reaksiyonlara bakacaktir kesin.
Halkımız beni özlemiş sağolsunlarKim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
1 hafta zaten ayılma sürem ama iyi gelecekse ayrıl. Kral sende ara vereceksin her halde yer yapıyorsun gibiBir test edelim. Ben bu hafta bir yok olayim.bakalim kac bildirim olacak.
1 hafta zaten ayılma sürem ama iyi gelecekse ayrıl. Kral sende ara vereceksin her halde yer yapıyorsun gibi
1 saat kaybolduğunda bile çok bildirim gelir, bakma ona (şekil A geliyorBir test edelim. Ben bu hafta bir yok olayim.bakalim kac bildirim olacak.
Yalayarak yedim dondurmayı dökmem benHeryere dondurma dökülmüş 🤣🤣🤣🤣🤣
1 saat kaybolduğunda bile çok bildirim gelir, bakma ona (şekil A geliyor)
1 hafta kaybolan demek ki?57 tane gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?