Akmamis direk yağmış
Kim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleAkmamis direk yağmış
Ama bazı üyeler bilerek listeye girmesin diye reaksiyon vermiyormuş öyle duydum![]()
Daha yağıyor reaksiyonlar. Bi doyurmadık @Bully ‘iSen mesaj ve hite bakiyorsun, @Bully bey reaksiyonlara bakacaktir kesin.![]()
Kim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
Ben etiketlenmesem dahi 6 mesajlı mesaj görürsem 7. yi yapıştırıyorum listeye girsin diye
Daha yağıyor reaksiyonlar. Bi doyurmadık @Bully ‘i
1 ay olmadan adam her yere damga vurdu resmenözlenilmiş
AA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi HanımKim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
Ben etiketlenmesem dahi 6 mesajlı mesaj görürsem 7. yi yapıştırıyorum listeye girsin diye
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitmeBende bir 4 sene gitsem mi diye düsünmeye basladim simdi. Bakalim özlenirmiyiz.![]()
Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrıAA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi Hanım
------
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitme![]()
1 haftada bile özlenirsin. Deneme sakınBende bir 4 sene gitsem mi diye düsünmeye basladim simdi. Bakalim özlenirmiyiz.![]()
Bende.goruntulenme olarak girmek istiyorum listelere ama bakalım çok konudan ziyade güzel konu açmak gerek birde denk gelmesi lazım.Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrı![]()
AA cidden öyle mi yapıyorsun iyi niyetli @Dosi Hanım
------
Ozlenirsin de gitmeden de yaparsın ya boşver gitme![]()
Yapmışlığım var ama beni sevmediğini bildiğim birileri denk gelirse es geçerim o ayrı
------
1 haftada bile özlenirsin. Deneme sakın![]()
Her masada varız bize rekorlar ve zirveler yakışır
Sen mesaj ve hite bakiyorsun, @Bully bey reaksiyonlara bakacaktir kesin.![]()
Halkımız beni özlemiş sağolsunlarKim söyledi ama 10 küsürlü reaksiyon mesajları olmuş, daha ne olsun, yani yoktur öyleyada reaksiyon verenler vermeyenleri kamuflaj yapmış oluyor.
1 hafta zaten ayılma sürem ama iyi gelecekse ayrıl. Kral sende ara vereceksin her halde yer yapıyorsun gibiBir test edelim. Ben bu hafta bir yok olayim.bakalim kac bildirim olacak.
![]()
1 hafta zaten ayılma sürem ama iyi gelecekse ayrıl. Kral sende ara vereceksin her halde yer yapıyorsun gibi![]()
1 saat kaybolduğunda bile çok bildirim gelir, bakma ona (şekil A geliyorBir test edelim. Ben bu hafta bir yok olayim.bakalim kac bildirim olacak.
![]()
Yalayarak yedim dondurmayı dökmem benHeryere dondurma dökülmüş 🤣🤣🤣🤣🤣
1 saat kaybolduğunda bile çok bildirim gelir, bakma ona (şekil A geliyor)
1 hafta kaybolan demek ki?57 tane gelmis![]()