The_Erinch
Favori Üye
Obezite tamam, gençlere harika örnek oluyoruz 😂😂😂Yalayarak yedim dondurmayı dökmem ben
Dondurma konuların kendini göstermiş
Bir sonraki aya da cips olur herhalde
Obezite tamam, gençlere harika örnek oluyoruz 😂😂😂Yalayarak yedim dondurmayı dökmem ben
Dondurma konuların kendini göstermiş
Bir sonraki aya da cips olur herhalde
anında çözdüm şimdi çarpanlara ayırırsak beşle dört birbirini götürür sonra biri getirir ,1 hafta kaybolan demek ki?
57 x 24 = ordan çıkan sonuç x 7 = gelen bildirim sayısı bunu ancak ve ancak @tekin hesaplar
Gençler dinlemiyor zaten işin içinden çıkarım ama ne farkeder ki. Kendi isteğiyle yiyor herkesObezite tamam, gençlere harika örnek oluyoruz 😂😂😂
Terlikle dövdüler senin yüzündenDoğru
Toplantı 1 saat sonra
Seni sana şikayet ederim anca
Helal sana. Başkasına birakamazdim bu işianında çözdüm şimdi çarpanlara ayırırsak beşle dört birbirini götürür sonra biri getirir ,
yediyle ikide birbirini getirir sonra beşi götürür topla çıkart sonuç = 5586 ediyor
ben bebeyken bile matematikle yatıp kalkıyordum o derece millete oyuncak araba alırlardı bana matematik kitabı alırlardı çok çalışkandım sayfaları tek tek koparıp uçak yapardımGençler dinlemiyor zaten işin içinden çıkarım ama ne farkeder ki. Kendi isteğiyle yiyor herkes
Terlikle dövdüler senin yüzünden
Helal sana. Başkasına birakamazdim bu işi
Bu kadar güzel yazı yazmandan sözelci olduğun ortaya çıktı ne farkeder sonuçta insanız.ben bebeyken bile matematikle yatıp kalkıyordum o derece millete oyuncak araba alırlardı bana matematik kitabı alırlardı çok çalışkandım sayfaları tek tek koparıp uçak yapardım
matematiğe o kadar büyük saygım vardıki yıl sonunda diğer kitaplar kırış buruş olurken matematik kitabı alındığı şekliyle ütülü bir vaziyette çekmecemde saklı dururdu
anlatana değil anlattırana bakacaksın burda bana ilham verip kelimelerle oynaşmamı sağlayan matematiğin gizemli ruhudurBu kadar güzel yazı yazmandan sözelci olduğun ortaya çıktı ne farkeder sonuçta insanız.
Şimdi konuya gelelim bu ilham ne zaman geliyor konu ne zaman açacaksın millet aç aç konularını bekliyor
Birşey kalmamış diye birşey yok ki zaten destek verir forum yeni üyeleri kucaklarlaranlatana değil anlattırana bakacaksın burda bana ilham verip kelimelerle oynaşmamı sağlayan matematiğin gizemli ruhudur
matematiği çıktığın an geriye benden bişey kalmaz
bu arada benim açtığım konu tutmaz
forumda dikkat ettim açılan konulardan çok konuyu açana olan sempati konuya hit kazandırıyor bu konuda benimde forumda hiç şansım yok antipatik birisiyim
direk gidip taylor swiftle canlı röportaj yapsam benim konunun hiti murat tozutanın senaryosundaki hitin onda biri etmez
hem ne konu açayımki foruma bakıyorum herşey açılmış zaten bişey kalmamışki
evet forum yeni üyeleri çok feci kucaklıyor işte bende o hararetli kucaklaşmadan kaçmak için çare arıyordumBirşey kalmamış diye birşey yok ki zaten destek verir forum yeni üyeleri kucaklarlar
Hit felan işine bakma konu aç illaki ilgisini çeken yaZar yorum yapar yada yapmaz.
Ama Taylor swift röportaj işi mantıklo yada plaj voloeybolu bu aralar favorim sahile git onlarla röportaj yap 🤓🤓