Onu sana sormalı. .ssne paçavrası gııı![]()
Onu sana sormalı. .ssne paçavrası gııı![]()
@xemrexxx bak Ömer ne diyor 😂Zirveler benimdir 😎![]()
🤣🤣Ay bu çok iyiydiBir gecede 6 Baba indiren Polat gibi biri gelir, zirveden inersin. Hiç belli olmaz.Tebrikler ✌️
Yako ile bundan böyle ebedi dost, ezeli rakibiz.🤣🤣Ay bu çok iyiydi
fenerbahçe şampiyon olsun diye keith long yaptım ismimi @RüzgarGülüListeye girenleri tebrik ederim.
İlk 10 da olmak iyidir ama bu kadar çok yazdığımı farketmemiştim.
@Yakamoz-Asi benim ebedi dostum , sende ikinci düşmanımsın.Yako ile bundan böyle ebedi dost, ezeli rakibiz.![]()
Olamaz ama bakalım iyi yapmışsın nickifenerbahçe şampiyon olsun diye keith long yaptım ismimi @RüzgarGülü
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım![]()
Yooo, her gün vardımYoktun ki .sss
Yooo, her gün vardımsadece yorum yazacak halim olmuyordu
Arka planda çalışmaya devam ettim.
Dublin neresi?dubline gitmeden önce yaptım @RüzgarGülü
Bir sonraki sigaramı senin için yakarımGaliba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım![]()
Benim için içmeyi istediğin o sigarayı es geçmen daha iyi bir teselli olurDublin neresi?
------
Bir sonraki sigaramı senin için yakarım![]()
Az önce söndürdüm, herşey için artık çok geçBenim için içmeyi istediğin o sigarayı es geçmen daha iyi bir teselli olur![]()
O zaman profilimde paylaştığım yazıda bana biraz daha acıyıp bir sonrakini yakmaAz önce söndürdüm, herşey için artık çok geç![]()
O resimler ve yazıyla alakası yok ama bir daha sana yakmam 😵O zaman profilimde paylaştığım yazıda bana biraz daha acıyıp bir sonrakini yakma![]()
Aynen devam aynen. Hiç bozmaGaliba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım![]()
tamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesinAynen devam aynen. Hiç bozma![]()
Öyle de zevkli olmuyortamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesin@Yakamoz-Asi @12.Adam
Beni rakibin olarak görme, benim normalim çok fazla mesaj değil zatenen son tatildi diye coşmuştuk.