Sende bir karar verÖyle de zevkli olmuyor![]()
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım![]()
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedinAynen devam aynen. Hiç bozma![]()
Sende bir karar verÖyle de zevkli olmuyor![]()
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım![]()
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedinAynen devam aynen. Hiç bozma![]()
İrlanda @RüzgarGülüDublin neresi?
------
Bir sonraki sigaramı senin için yakarım![]()
Yani bana yaz, ama genel manada az yaz. 😅Sende bir karar ver
Burada açık açık böyle az yazmaya devam et dedin![]()
Ben edeyim ama di mi mosi ?tamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesin@Yakamoz-Asi @12.Adam
Beni rakibin olarak görme, benim normalim çok fazla mesaj değil zatenen son tatildi diye coşmuştuk.
Yani bana yaz, ama genel manada az yaz. 😅
Aman en az sen yapBen edeyim ama di mi mosi ?@Yakamoz-Asi
Vur vur acıma henüz ölmedi gibi. Azda olsa nefes alıyorAman en az sen yapsenin radarına yakalandık mı yandık
![]()
Ben seni görmezden gelemem bünyeme ters.bakarız duruma
Aman en az sen yapsenin radarına yakalandık mı yandık
![]()
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-AsiBen seni görmezden gelemem bünyeme ters.İsveç, norveç, danimarka. belçika, belçika, hollanda türkiyenin başkenti ankara ankara kızlar lisesi eteğin pilesi @yaka
Yakalandı. Bingo.Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Ben seni görmezden gelemem bünyeme ters.İsveç, norveç, danimarka. belçika, belçika, hollanda türkiyenin başkenti ankara ankara kızlar lisesi eteğin pilesi @yaka
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Ankara kızlar lisesinden sonra heyecanlanmış orda ne yasadıysa etiket bile yapamamış @Yakamoz-Asi
Etiket yaptım ama eksik çıkmış.Kahkaha attım![]()
![]()
![]()