Onu sana sormalı. .ssne paçavrası gııı
Onu sana sormalı. .ssne paçavrası gııı
@xemrexxx bak Ömer ne diyor 😂Zirveler benimdir 😎
🤣🤣Ay bu çok iyiydiBir gecede 6 Baba indiren Polat gibi biri gelir, zirveden inersin. Hiç belli olmaz. Tebrikler ✌️
Yako ile bundan böyle ebedi dost, ezeli rakibiz.🤣🤣Ay bu çok iyiydi
fenerbahçe şampiyon olsun diye keith long yaptım ismimi @RüzgarGülüListeye girenleri tebrik ederim.
İlk 10 da olmak iyidir ama bu kadar çok yazdığımı farketmemiştim.
@Yakamoz-Asi benim ebedi dostum , sende ikinci düşmanımsın. (Tuttuğun takım )Yako ile bundan böyle ebedi dost, ezeli rakibiz.
Olamaz ama bakalım iyi yapmışsın nickifenerbahçe şampiyon olsun diye keith long yaptım ismimi @RüzgarGülü
Galiba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım
Yooo, her gün vardım sadece yorum yazacak halim olmuyordu Arka planda çalışmaya devam ettim.Yoktun ki .sss
Yooo, her gün vardım sadece yorum yazacak halim olmuyordu Arka planda çalışmaya devam ettim.
Dublin neresi?dubline gitmeden önce yaptım @RüzgarGülü
Bir sonraki sigaramı senin için yakarımGaliba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım
Benim için içmeyi istediğin o sigarayı es geçmen daha iyi bir teselli olurDublin neresi?
------
Bir sonraki sigaramı senin için yakarım
Az önce söndürdüm, herşey için artık çok geçBenim için içmeyi istediğin o sigarayı es geçmen daha iyi bir teselli olur
O zaman profilimde paylaştığım yazıda bana biraz daha acıyıp bir sonrakini yakmaAz önce söndürdüm, herşey için artık çok geç
O resimler ve yazıyla alakası yok ama bir daha sana yakmam 😵O zaman profilimde paylaştığım yazıda bana biraz daha acıyıp bir sonrakini yakma
Aynen devam aynen. Hiç bozmaGaliba en düşük mesaj sayı rekorumu kırdım
tamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesin @Yakamoz-Asi @12.AdamAynen devam aynen. Hiç bozma
Öyle de zevkli olmuyortamam o zaman beni etiket etme alıntı etmeki ben de cevap yazmayayım ve mesaj sayım yükselmesin @Yakamoz-Asi @12.Adam
Beni rakibin olarak görme, benim normalim çok fazla mesaj değil zaten en son tatildi diye coşmuştuk.