Fav10 Haftanın Üyeleri | 26 Kasım - 1 Aralık 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@RüzgarGülü @Royal Highness @Hobbit
eğer hatırlıyorsanız haftalıklar hemen pazartesi değil, nerdeyse 6 gün sonrası pazar gecesi açıldığıda oluyordu.
Aylık ise genelde ayın 5-10 arası hatta kimi zaman ay sonuna doğru açıldığı olmuştu.
Suç bendeki çok erken açıyorum. Sizi ben buna alıştırdım.
Bundan sonra öyle yapmayacağım.
Buyrun kendiniz bakın.
IMG_3754.jpegIMG_3755.jpegIMG_3756.jpeg
Ayın 1 inde açılır konu dün gelmis olması lazımdı :F
Bilemiyorum. @Dosi hanım geç kaldı. 0 veriyorum Dosi, otur. :)
@Dosi dün akşam açıklamıştı bu konuyu :ok:
@Yakamoz-Asi'nin etiketi biraz daha durabilsin diye :A

@RüzgarGülü @Hobbit
O işin şakasıydı. Haftalık açılmadan aylığı açmam böyle bir zamanlamaya denk gelince. Ayrıca aylık ile favori üyelik aynı gün olacak diye bir kuralda yok. Ciddi ciddi insanları etiketleyip belirtmene gerek yoktu.

Kötü bir niyetle yapmamıştım. Çok yanlış anlamışsın. Ne zaman açacağını açıkladığın mesajını görsünler diye koydum.
Bu mesajlar bu konuda yazılmış. Burda belirtmiştim. Gidipte Yakamoz Asi yüzünden diye ayrıca belirtirsen öyle algılamam normal.

İlk kez önden bi baktım aylığa. Bakalım ne olacak :A Yarına öğrenirsin.

Çok yakın gelecektir yine mesaj sayılarımız, beni geçmiş olabilirsin :A Konunun da yarın geleceğini öğrenmiş olduk :A

@RüzgarGülü @Royal Highness @Hobbit
eğer hatırlıyorsanız haftalıklar hemen pazartesi değil, nerdeyse 6 gün sonrası pazar gecesi açıldığıda oluyordu.
Aylık ise genelde ayın 5-10 arası hatta kimi zaman ay sonuna doğru açıldığı olmuştu.
Suç bendeki çok erken açıyorum. Sizi ben buna alıştırdım.
Bundan sonra öyle yapmayacağım.
Buyrun kendiniz bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 131214Ekli dosyayı görüntüle 131215Ekli dosyayı görüntüle 131216

O işin şakasıydı. Haftalık açılmadan aylığı açmam böyle bir zamanlamaya denk gelince. Ayrıca aylık ile favori üyelik aynı gün olacak diye bir kuralda yok. Ciddi ciddi insanları etiketleyip belirtmene gerek yoktu.
Sayın dosi farkındayız hobbit takılınca bende takıldım ama ciddiye almışsın. Soğuklar seni çarpmış üşümüşsün. Umarım bir an önce ısınırsin sana kalp atayım mesajlarına ısınmana faydası olur umarım seviliyorsun forumda. ☺️

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Sayın dosi farkındayız hobbit takılınca bende takıldım ama ciddiye almışsın. Soğuklar seni çarpmış üşümüşsün. Umarım bir an önce ısınırsin sana kalp atayım mesajlarına ısınmana faydası olur umarım seviliyorsun forumda. ☺️
Yani, üşüme var tabii. Ayrıca yorucu bir iş günüydü. Foruma bi girdim 35 bildirim (çoğu @12.Adam ’dan) üstünede üst üste sizin o mesajları okumak beni sinir etti. Yanlış zamanlama diyelim.
Yinede bir beklentiye sokmuş olduğumun farkındayım. Zaman belirtmeden bir gün 2’si başka zaman 5’i falan yaparım.
------

Allah allah ilk 4'teyim 😱 @RüzgarGülü @Dosi
Heyecandan mı sinirden mi yazmış olduğun mesajlar olmuş demekki :A

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Yani, üşüme var tabii. Ayrıca yorucu bir iş günüydü. Foruma bi girdim 35 bildirim (çoğu @12.Adam ’dan) üstünede üst üste sizin o mesajları okumak beni sinir etti. Yanlış zamanlama diyelim.
Yinede bir beklentiye sokmuş olduğumun farkındayım. Zaman belirtmeden bir gün 2’si başka zaman 5’i falan yaparım.
------

Yav seni de özledik nerelerdesin

• İlginç
Reactions: Dosi
------

Günü önemli değil hafta başında açman tabiki daha sağlıklı. Biz takıldık orda. Açmani 4 gözle bekliyoruz her zaman haftalık aylık ama tabi herşeyin zamanı var :)

Dosinin alınganlığı üstünde sanırım. 1/2 gün üstüne gitmeyeceğim. 😁🥰