Kim ayarladi bunu ya. Kesin İlluminati oyunları@serhatt zirveyi almış mesajlarda
@Dosi @RüzgarGülü ve benim aynı mesaj sayısını yazmamız enteresan olmuş
Ayın 1 inde açılır konu dün gelmis olması lazımdıToplam 4 bin mesaj baremini bu hafta geçeceğiz inşallah. 😁🥰☺️😍
------
Aylık mesaj sayısı ne zaman gelecek 😁 @Dosi
Bilemiyorum. @Dosi hanım geç kaldı. 0 veriyorum Dosi, otur.Ayın 1 inde açılır konu dün gelmis olması lazımdı
Ayın 1 inde açılır konu dün gelmis olması lazımdı
Bilemiyorum. @Dosi hanım geç kaldı. 0 veriyorum Dosi, otur.
O işin şakasıydı. Haftalık açılmadan aylığı açmam böyle bir zamanlamaya denk gelince. Ayrıca aylık ile favori üyelik aynı gün olacak diye bir kuralda yok. Ciddi ciddi insanları etiketleyip belirtmene gerek yoktu.@Dosi dün akşam açıklamıştı bu konuyu
@Yakamoz-Asi'nin etiketi biraz daha durabilsin diye
@RüzgarGülü @Hobbit
Bu mesajlar bu konuda yazılmış. Burda belirtmiştim. Gidipte Yakamoz Asi yüzünden diye ayrıca belirtirsen öyle algılamam normal.Kötü bir niyetle yapmamıştım. Çok yanlış anlamışsın. Ne zaman açacağını açıkladığın mesajını görsünler diye koydum.
İlk kez önden bi baktım aylığa. Bakalım ne olacak Yarına öğrenirsin.
Çok yakın gelecektir yine mesaj sayılarımız, beni geçmiş olabilirsin Konunun da yarın geleceğini öğrenmiş olduk
Kesinlikle öyle bir amacım yoktu. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.Bu mesajlar bu konuda yazılmış. Burda belirtmiştim. Gidipte Yakamoz Asi yüzünden diye ayrıca belirtirsen öyle algılamam normal.