Paha biçilemez.Hocam marka değeriniz ne kadar ?
Paha biçilemez.Hocam marka değeriniz ne kadar ?
İçerik yoksa ne yapayım markayı be anam. O şekilde bakarsak Ay Yapım hâlâ zirvedeydi o zaman. Boş içerikleri markalar dâhi kurtaramaz. 😅İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.
Yollu olmakta sen bir markasın.Teyzen bana elini bile süremez.
Aynen kuz.
Çarpığı işte böyle yaka paça yolmuştum.Evet anam ben yoksam erken final is loading.
İçerikle ilgilenmiyor kimse bu devirde. Ambalaja bakıyor herkes.İçerik yoksa ne yapayım markayı be anam. O şekilde bakarsak Ay Yapım hâlâ zirvedeydi o zaman. Boş içerikleri markalar dâhi kurtaramaz. 😅
Ambalaj en fazla 30 hafta ediyor bu devirde. 😂İçerikle ilgilenmiyor kimse bu devirde. Ambalaja bakıyor herkes.
Benim ambalajım ömürlük, diğerlerini bilmem.Ambalaj en fazla 30 hafta ediyor bu devirde. 😂
Bnm ağırlığım hem realite hem fiziksel olarak daha fazla reytingteEvet anam ben yoksam erken final is loading.
Ambalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraberBenim ambalajım ömürlük, diğerlerini bilmem.
Bunu yapabilecek güçte biri bu forumda şuan yok.Ambalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraber
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsunAmbalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraber
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsun
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsun
Artık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldiBunu yapabilecek güçte biri bu forumda şuan yok.
Vışşşş Hudutsuz'daki Babalar vs Evlatlar savaşı mı yapacaz 😱 Hozam ben bayılazzzamArtık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldi
Sence de öyle değil mi ? 😅 @xxAlemdarxx
Konu coşmuş.
Korkma, öleceksek bir kere ölecez. Birşey yapamazlarVışşşş Hudutsuz'daki Babalar vs Evlatlar savaşı mı yapacaz 😱 Hozam ben bayılazzzam
Ama evet doğru @Hobbit , tahtı bizlere bırakın la
Konu coşmuş.
@xemrexxx ‘yi banlarsak Twitter hesabında ekli olan herkese aynı tarifeyi uygular, bir zamanlar hesabım varken orda bile beni etiketlerdi
@serhatt dozunda kullanıyor forumu. Ona dokunmayalım Emresizde olmaz gerçi.
Şu tabloya bak, @Hobbit Ve @xxAlemdarxx resmen onların tahtşna göz dikmiş
Konu isterse Uludağ'a kadar taşsın 😂Korkma, öleceksek bir kere ölecez. Birşey yapamazlar
Canım istediği müddetçe devir benim devrimdir. Ancak sıkıldığım da yani tahtın başkasına geçmesini istediğimde bu değişebilir.Artık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldi
Sence de öyle değil mi ? 😅 @xxAlemdarxx
Bu arkadaşların benim dozunda kullanmayıp coştuğum zamanları görselerdi dilleri tutulurdu herhalde.Konu coşmuş.
@xemrexxx ‘yi banlarsak Twitter hesabında ekli olan herkese aynı tarifeyi uygular, bir zamanlar hesabım varken orda bile beni etiketlerdi
@serhatt dozunda kullanıyor forumu. Ona dokunmayalım Emresizde olmaz gerçi.
Şu tabloya bak, @Hobbit Ve @xxAlemdarxx resmen onların tahtşna göz dikmiş