Lakin olmam gerek sakin 😂Parlak çok evet lakin vakit yok.![]()
Lakin olmam gerek sakin 😂Parlak çok evet lakin vakit yok.![]()
Göz dikmeye gerek yok ki. Senin yerin artık bana ait. Burada geçemeyeceğim sadece emre var. O da her konuya salça olduğu için yoksa her türlü geçerim onu. 😅Göz dikenlerin hepsi kör oldu şuan. Sen dikkat et bence.![]()
Senin o geçemeyeceğim dediğin kişiyi geçmem dışında bir problem yok.Göz dikmeye gerek yok ki. Senin yerin artık bana ait. Burada geçemeyeceğim sadece emre var. O da her konuya salça olduğu için yoksa her türlü geçerim onu. 😅
İşte eküri gibi takılıyorsunuz? Ne konuştuğunuz bile tam olarak belli değil. 😅Senin o geçemeyeceğim dediğin kişiyi geçmem dışında bir problem yok.![]()
Söz konusu o mendebursa ne konuştuğunu benim dışımda kimseler anlamaz.İşte eküri gibi takılıyorsunuz? Ne konuştuğunuz bile tam olarak belli değil. 😅
İşte bak kendin diyorsun. Şimdi ben nasıl geçeyim. 😂Söz konusu o mendebursa ne konuştuğunu benim dışımda kimseler anlamaz.![]()
Geçemeyeceksen böyle iddialı konuşma o zaman.İşte bak kendin diyorsun. Şimdi ben nasıl geçeyim. 😂
Boş muhabbetinizini özel de yapın da geçelim 😅😅😅Geçemeyeceksen böyle iddialı konuşma o zaman.![]()
Yer cücesine söyle sen onu.Boş muhabbetinizini özel de yapın da geçelim 😅😅😅
Yer cücesine söyle sen onu.![]()
Forum erken final yapar
Evet anam ben yoksam erken final is loading.Forum erken final yapar![]()
Ne o be herkes yazıyor, lüküs mesajlar bile değil attıklarınız, sanırım mesaj sayılarını yükseltmek istiyosunuz dur bende katılayımEvet anam ben yoksam erken final is loading.![]()
İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.Ne o be herkes yazıyor, lüküs mesajlar bile değil attıklarınız, sanırım mesaj sayılarını yükseltmek istiyosunuz dur bende katılayım![]()
Hocam marka değeriniz ne kadar ?İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.![]()