Paha biçilemez.Hocam marka değeriniz ne kadar ?
Paha biçilemez.Hocam marka değeriniz ne kadar ?
İçerik yoksa ne yapayım markayı be anam. O şekilde bakarsak Ay Yapım hâlâ zirvedeydi o zaman. Boş içerikleri markalar dâhi kurtaramaz. 😅İçerik değil önemli olan. İsmim var benim, marka gibi düşün.![]()
Yollu olmakta sen bir markasın.Teyzen bana elini bile süremez.
Aynen kuz.
Çarpığı işte böyle yaka paça yolmuştum.Evet anam ben yoksam erken final is loading.![]()
İçerikle ilgilenmiyor kimse bu devirde. Ambalaja bakıyor herkes.İçerik yoksa ne yapayım markayı be anam. O şekilde bakarsak Ay Yapım hâlâ zirvedeydi o zaman. Boş içerikleri markalar dâhi kurtaramaz. 😅
Ambalaj en fazla 30 hafta ediyor bu devirde. 😂İçerikle ilgilenmiyor kimse bu devirde. Ambalaja bakıyor herkes.![]()
Benim ambalajım ömürlük, diğerlerini bilmem.Ambalaj en fazla 30 hafta ediyor bu devirde. 😂
Bnm ağırlığım hem realite hem fiziksel olarak daha fazla reytingteEvet anam ben yoksam erken final is loading.![]()
Ambalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraberBenim ambalajım ömürlük, diğerlerini bilmem.![]()
Bunu yapabilecek güçte biri bu forumda şuan yok.Ambalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraber![]()
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsunAmbalajınızın patlatılmasına az kaldı o zaman, @xemrexxx ile beraber![]()
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsun![]()
Heyatım ikimizi birden karşına almak sanırım küllerini bile bulunmasın istiyorsun![]()
Artık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldiBunu yapabilecek güçte biri bu forumda şuan yok.![]()
Vışşşş Hudutsuz'daki Babalar vs Evlatlar savaşı mı yapacaz 😱 Hozam ben bayılazzzamArtık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldi
Sence de öyle değil mi ? 😅 @xxAlemdarxx
Konu coşmuş.
Korkma, öleceksek bir kere ölecez. Birşey yapamazlarVışşşş Hudutsuz'daki Babalar vs Evlatlar savaşı mı yapacaz 😱 Hozam ben bayılazzzam
Ama evet doğru @Hobbit , tahtı bizlere bırakın la![]()
Konu coşmuş.
@xemrexxx ‘yi banlarsak Twitter hesabında ekli olan herkese aynı tarifeyi uygular, bir zamanlar hesabım varken orda bile beni etiketlerdi
@serhatt dozunda kullanıyor forumu. Ona dokunmayalımEmresizde olmaz gerçi.
Şu tabloya bak, @Hobbit Ve @xxAlemdarxx resmen onların tahtşna göz dikmiş
Konu isterse Uludağ'a kadar taşsın 😂Korkma, öleceksek bir kere ölecez. Birşey yapamazlar![]()
Canım istediği müddetçe devir benim devrimdir. Ancak sıkıldığım da yani tahtın başkasına geçmesini istediğimde bu değişebilir.Artık toy dönemini geçeli çok oldu. Devirin değişme zamanı geldi
Sence de öyle değil mi ? 😅 @xxAlemdarxx
Bu arkadaşların benim dozunda kullanmayıp coştuğum zamanları görselerdi dilleri tutulurdu herhalde.Konu coşmuş.
@xemrexxx ‘yi banlarsak Twitter hesabında ekli olan herkese aynı tarifeyi uygular, bir zamanlar hesabım varken orda bile beni etiketlerdi
@serhatt dozunda kullanıyor forumu. Ona dokunmayalımEmresizde olmaz gerçi.
Şu tabloya bak, @Hobbit Ve @xxAlemdarxx resmen onların tahtşna göz dikmiş