Fav10 Haftanın Üyeleri | 16 Aralık - 22 Aralık 2024

Bu kadarda düşüncelisin yani :bhr:
Aman insanlarda hemen küsmesin.

İş hayatı zor gerçekten… ne kadar buraya yansıtmasamda enerjim kalmıyor :A
işte @serhatt la @Angelica yetiyor uğraşmak için yani onların üstüne de atom bombası atsan bişicik olmaz onlara öyle deccal tipler :A:A

hele meloş teyzem bakın 25 tane vadici vardı forumda hepsi kaçtı gitti, meloş teyze adını değiştirip devam etti

bir de bnm sağ göz doğuştan yüksek numaralı, gündüz çalışırken pc ye bakınca akşama çok enerji kalmıyor artıkın ::X
------

Kız bu bizimle baş edemediği için yanlıyor işte. :A
kız senden temelli kurtulmak kolay veririm parasını bir parlak gönderirim sana sonra ahlak polisine bastırırım, bu rezillikle kaçar gidersin :F:F

işte @serhatt la @Angelica yetiyor uğraşmak için yani onların üstüne de atom bombası atsan bişicik olmaz onlara öyle deccal tipler :A:A

hele meloş teyzem bakın 25 tane vadici vardı forumda hepsi kaçtı gitti, meloş teyze adını değiştirip devam etti

bir de bnm sağ göz doğuştan yüksek numaralı, gündüz çalışırken pc ye bakınca akşama çok enerji kalmıyor artıkın ::X
------

kız senden temelli kurtulmak kolay veririm parasını bir parlak gönderirim sana sonra ahlak polisine bastırırım, bu rezillikle kaçar gidersin :F:F
İyi bari, beni yazmamışsın. Eskisi gibi kavga reytingim yok :A
@Angelica ile zamanında kimler kimler uğraştı. Hepsini yok etti :A

@serhatt ile de kavga edilmez. Adamın makinalı tüfek gibi çenesi var :A görselleri yeter kavgaya :A
Ben iki tartışıp sonra yoluma bakıyorum. Kelime hazinem fazlasına müsade etmiyor :A

İyi bari, beni yazmamışsın. Eskisi gibi kavga reytingim yok :A
@Angelica ile zamanında kimler kimler uğraştı. Hepsini yok etti :A

@serhatt ile de kavga edilmez. Adamın makinalı tüfek gibi çenesi var :A görselleri yeter kavgaya :A
Ben iki tartışıp sonra yoluma bakıyorum. Kelime hazinem fazlasına müsade etmiyor :A
sen isveçte yaşadığından öyledir :X

bnm gibi her gün 2,5-3 saat istanbul trafiğinde kalsan @serhatt çok zorlu gelmez, antremanlı olmuş olursun :F:F

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
sen isveçte yaşadığından öyledir :X

bnm gibi her gün 2,5-3 saat istanbul trafiğinde kalsan @serhatt çok zorlu gelmez, antremanlı olmuş olursun :F:F
E tabi, bulunduğun aileninde önemi var. Bizim çevrede Türkler yoktu, haliyle kavgasız tartışmasız gürültüsüz büyüdük :A
Ben forumda ilk başlarda nasıl bocalamıştım. Zamanla piştim ve olduğu kadarı olduk “kavgacı” :A
Bizim trafik çok uzamıyor neyseki. Otobüsü 10 dakika beklesek söyleniyoruz :A halbuki zaten 10 dakikada bir geliyor. Ara sıra 3 taşıt değiştirsemde ortalama 30 dakika yol gidiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aynen yola daha da güçlenerek devam etmeni sağlar :A
Yada daha da “kötü” olmak :A
Yeni yılda yaklaştı. Şöyle yeni bir sağlam temizlik, ondan sonrada bir takım değişikliklere gitme zamanı :Z (ben genelde yaz tatilimde karar verip sonrası uygulamaya koyulurum). Belki bu sene yeni yıl olarak düşünürüm :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yada daha da “kötü” olmak :A
Yeni yılda yaklaştı. Şöyle yeni bir sağlam temizlik, ondan sonrada bir takım değişikliklere gitme zamanı :Z (ben genelde yaz tatilimde karar verip sonrası uygulamaya koyulurum). Belki bu sene yeni yıl olarak düşünürüm :A
Haters gonna hate :A

Sen geçen sene de yeni yıl sonrası değişikliklere gitmiştin :A Bakalım bu seferki değişikliklerin neler olacak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haters gonna hate :A

Sen geçen sene de yeni yıl sonrası değişikliklere gitmiştin :A Bakalım bu seferki değişikliklerin neler olacak :A
Aaa doğru :A çok tatlı olmayan yeni şeylerdi galiba. En azından karşımdakiler için :A
Şöyle yaklaşık 2 aya ihtiyacım var. Sonra yapacağım bazı hamlelerim olacak :A

Yazları genelde reelim ile alakalı oluyor. 2024 olarak ne planladıysam düşündüysem gerçekleştirdim.

• Güldürdün
Aaa doğru :A çok tatlı olmayan yeni şeylerdi galiba. En azından karşındakiler için :A
Şöyle yaklaşık 2 aya ihtiyacım var. Sonra yapacağım bazı hamlelerim olacak :A

Yazları genelde reelim ile alakalı oluyor. 2024 olarak ne planladıysam düşündüysem gerçekleştirdim.
Hiç tatlı değildi geçen sene bu zamanlar :A

En Favori Üye'den sonra gelebilir sanki muhtemel hamlelerin :A

Yazları aynen tamamen reele odaklanıp sosyal medyayla, forumla falan bağlantıyı kesiyorsun :A Sevindim planladıklarını gerçekleştirmene :A

• Güldürdün
Hiç tatlı değildi geçen sene bu zamanlar :A

En Favori Üye'den sonra gelebilir sanki muhtemel hamlelerin :A

Yazları aynen tamamen reele odaklanıp sosyal medyayla, forumla falan bağlantıyı kesiyorsun :A Sevindim planladıklarını gerçekleştirmene :A
Sadece yaz ile sınırlandırılmasa daha iyi olur aslında ama bakalım :A
Aklımda bir etkinlik vardı ama bu gidişle yine rafa kaldırılacak. Doydum etkinliklere :A
Ocak ayını komple dinlenerek geçireyim sonra zamana ve duruma göre Şarkıyı devreye koyarız. Veya üye.

Neyse ben bi biraz dinleneyim. Daha uykum açılmadı :A sonra tüm gün aşırı yoğun olma durumum var. En azından akşam civarı :A

• Güldürdün
Aklımda bir etkinlik vardı ama bu gidişle yine rafa kaldırılacak. Doydum etkinliklere :A
Ocak ayını komple dinlenerek geçireyim sonra zamana ve duruma göre Şarkıyı devreye koyarız. Veya üye.

Neyse ben bi biraz dinleneyim. Daha uykum açılmadı :A sonra tüm gün aşırı yoğun olma durumum var. En azından akşam civarı :A
Her şeyin hayırlısı be Zeyno :A

Madem tüm gün yoğun olacaksın öncesinde güzelce dinlen bakalım :A

• Güldürdün
Sanki sende birazcık kaşınmış gibisin :A

Bu düşünce beni anca kamçılar :A

Kaṣınanı kaṣırız :A
------

Kendisi kadınlar kulübü kuracakmıṣ bugün @Bully :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully