Yoooooooo, hala tarafsızımSende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.![]()
Çok açık sözlüsün maşallahxantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsın
![]()
![]()
![]()
Yoooooooo, hala tarafsızımSende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.![]()
Çok açık sözlüsün maşallahxantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsın
![]()
![]()
![]()
sen tanımazsın çok oldu forumu bırakalı sen forumda yokken vardıYoooooooo, hala tarafsızımDahil olmadım ama
Çok açık sözlüsün maşallah![]()
Ben yokken vardı evet ama onun mesajlarını epey okudum. O kadar da kötü değil yaaaaaa
aaa tamam şaka yapıyorum zaten oda önemli biriydiBen yokken vardı evet ama onun mesajlarını epey okudum. O kadar da kötü değil yaaaaaa![]()
O nicki çok kötüydü evet ya.Yoooooooo, hala tarafsızımDahil olmadım ama
Çok açık sözlüsün maşallah![]()
Yok kız haklısın aynen öyle biriydiaaa tamam şaka yapıyorum zaten oda önemli biriydi![]()
![]()
![]()
Bi de XanTier'i görseydin Amoureux'tan öncekiO nicki çok kötüydü evet ya.Ve soğuktu o zamanlar inanılmaz derece de ıyyy.
![]()
Yok kız haklısın aynen öyle biriydi![]()
nickler demekki üyeleri etkiliyor tamamen farklı kişi moduna sokuyorO nicki çok kötüydü evet ya.Ve soğuktu o zamanlar inanılmaz derece de ıyyy.
![]()
2013'te görmüştüm oda kötüydü.Yok kız haklısın aynen öyle biriydi
Bi de XanTier'i görseydin Amoureux'tan önceki![]()
Evet o aşık insan moduydu, bu özgür insannickler demekki üyeleri etkiliyor tamamen farklı kişi moduna sokuyor![]()
O zamanlar deli Vadiciydim2013'te görmüştüm oda kötüydü.Bu yeni sürüm gayet iyi
![]()
Batuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-![]()
İddialı başlıklar istiyorum.Olaylar filan olunca öyle kaldı ama devam edecek merak etme![]()
Genellikle o tür şeyler sorarım galiba forumun ilgisini hep o konular çekiyorİddialı başlıklar istiyorum.
@denizz19 açıyordu eskiden. Öyle.Hatta birisi vardı, döşü kıllımısınız diye.
![]()
Daha heyecanlı geceler yaşayınca gerek kalmadıHer gece dediği sadece "bir" geceydi arkadaşlar. Kandırıldınız.