Yoooooooo, hala tarafsızım Dahil olmadım amaSende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.
Çok açık sözlüsün maşallahxantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsın
Yoooooooo, hala tarafsızım Dahil olmadım amaSende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.
Çok açık sözlüsün maşallahxantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsın
sen tanımazsın çok oldu forumu bırakalı sen forumda yokken vardı @Harunnn60Yoooooooo, hala tarafsızım Dahil olmadım ama
Çok açık sözlüsün maşallah
Ben yokken vardı evet ama onun mesajlarını epey okudum. O kadar da kötü değil yaaaaaasen tanımazsın çok oldu forumu bırakalı sen forumda yokken vardı @Harunnn60
aaa tamam şaka yapıyorum zaten oda önemli biriydiBen yokken vardı evet ama onun mesajlarını epey okudum. O kadar da kötü değil yaaaaaa
sen tanımazsın çok oldu forumu bırakalı sen forumda yokken vardı @Harunnn60
O nicki çok kötüydü evet ya. Ve soğuktu o zamanlar inanılmaz derece de ıyyy.Yoooooooo, hala tarafsızım Dahil olmadım ama
Çok açık sözlüsün maşallah
Yok kız haklısın aynen öyle biriydiaaa tamam şaka yapıyorum zaten oda önemli biriydi
Bi de XanTier'i görseydin Amoureux'tan öncekiO nicki çok kötüydü evet ya. Ve soğuktu o zamanlar inanılmaz derece de ıyyy.
Yok kız haklısın aynen öyle biriydi
nickler demekki üyeleri etkiliyor tamamen farklı kişi moduna sokuyorO nicki çok kötüydü evet ya. Ve soğuktu o zamanlar inanılmaz derece de ıyyy.
2013'te görmüştüm oda kötüydü. Bu yeni sürüm gayet iyiYok kız haklısın aynen öyle biriydi
Bi de XanTier'i görseydin Amoureux'tan önceki
Evet o aşık insan moduydu, bu özgür insannickler demekki üyeleri etkiliyor tamamen farklı kişi moduna sokuyor
O zamanlar deli Vadiciydim2013'te görmüştüm oda kötüydü. Bu yeni sürüm gayet iyi
Batuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-
İddialı başlıklar istiyorum.Olaylar filan olunca öyle kaldı ama devam edecek merak etme
Genellikle o tür şeyler sorarım galiba forumun ilgisini hep o konular çekiyorİddialı başlıklar istiyorum.
@denizz19 açıyordu eskiden. Öyle. Hatta birisi vardı, döşü kıllımısınız diye.
Daha heyecanlı geceler yaşayınca gerek kalmadıHer gece dediği sadece "bir" geceydi arkadaşlar. Kandırıldınız.