Birisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?Umuyorum güzel fikirler ile geleceğim. Yavaşca kulağına fısıldadı...
Birisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?Umuyorum güzel fikirler ile geleceğim. Yavaşca kulağına fısıldadı...
O an yavaşca eğilip edeplice fısılda derim asafgsdjkBirisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?
O an yavaşca eğilip edeplice fısılda derim asafgsdjk
Batuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.Güzel olur
@batuhankaralar a ne olmuşBatuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-
Dış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorumBatuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-
Mod olmaya bak en iyisiDış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorum
Dış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorum
oyunu kullanırsa desteklerimVadiciler istemiyor galiba bir tek sen istiyorsun sanırım s
Dinliyorum bu sefer eksi almamoyunu kullanırsa desteklerim
Düşük ihtimal ama mod olursam forumda Vadi konusu konuşacak kimse kalmaz diye endişeleniyorumMod olmaya bak en iyisi
Dinliyorum bu sefer eksi almam
herkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştuMod olmaya bak en iyisi
Ne iş yaptığı belli değil ki.herkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştu
Şu editörlük üstümde olmasa çoktan gitmiştim de bırakmaya kıyamıyorum Mod falan olursam iyice kopamam artıkherkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştu
Şu editörlük üstümde olmasa çoktan gitmiştim de bırakmaya kıyamıyorum Mod falan olursam iyice kopamam artık
Hava yapıyor kendi kendine gitme diyecez diye milletde git diyorNe iş yaptığı belli değil ki.
Bizim tarafımızda olacaksan neden olmasın. Bak @Çiğdem- bugün nasıl bir değişim geçirdi bir anda. @sokak sanatiBen?
Ya da bu aralar çok bahsedilen @Çiğdem-
Ben tarafsız olurum. Taraflı tarafsız daha doğrusuBizim tarafımızda olacaksan neden olmasın. Bak @Çiğdem- bugün nasıl bir değişim geçirdi bir anda. @sokak sanati
Sende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.Ben tarafsız olurum. Taraflı tarafsız daha doğrusu
Ben?
Ya da bu aralar çok bahsedilen @Çiğdem-
xantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsınBizim tarafımızda olacaksan neden olmasın. Bak @Çiğdem- bugün nasıl bir değişim geçirdi bir anda. @sokak sanati