Birisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?Umuyorum güzel fikirler ile geleceğim.Yavaşca kulağına fısıldadı...
![]()
Birisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?Umuyorum güzel fikirler ile geleceğim.Yavaşca kulağına fısıldadı...
![]()
O an yavaşca eğilip edeplice fısılda derim asafgsdjkBirisi arkanızdan gelip yavaşça kulağınıza bi şey fısıldasa ne hissederdiniz?![]()
O an yavaşca eğilip edeplice fısılda derim asafgsdjk![]()
![]()
Batuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.Güzel olur![]()
@batuhankaralar a ne olmuşBatuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-![]()
Dış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorumBatuhan'a karşı yapılan linç hakkında ne düşünüyorsunuz adlı bir soru ile başlayabilirim.
@XanTier @sokak sanati @Çiğdem-![]()
Mod olmaya bak en iyisiDış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorum![]()
Dış mihraklar dört koldan saldırıyor, vadicilerle ms'de düşük oy verenleri birbirine düşürüp aradan sıyrılmayı planlıyorum![]()
oyunu kullanırsa desteklerimVadiciler istemiyor galiba bir tek sen istiyorsun sanırıms
Dinliyorum bu sefer eksi almamoyunu kullanırsa desteklerim![]()
Düşük ihtimal ama mod olursam forumda Vadi konusu konuşacak kimse kalmaz diye endişeleniyorumMod olmaya bak en iyisi![]()
Dinliyorum bu sefer eksi almam![]()
herkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştuMod olmaya bak en iyisi![]()
Ne iş yaptığı belli değil ki.herkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştu
![]()
![]()
![]()
Şu editörlük üstümde olmasa çoktan gitmiştim de bırakmaya kıyamıyorumherkes gidiyor forumdan gerçi batuhanda gidiyorum konusu açmıştı dahada aktif olmuştu
![]()
![]()
![]()
Şu editörlük üstümde olmasa çoktan gitmiştim de bırakmaya kıyamıyorumMod falan olursam iyice kopamam artık
![]()
Hava yapıyor kendi kendine gitme diyecez diye milletde git diyorNe iş yaptığı belli değil ki.![]()
![]()
Bizim tarafımızda olacaksan neden olmasın.
Ben tarafsız olurum.Bizim tarafımızda olacaksan neden olmasın.Bak @Çiğdem- bugün nasıl bir değişim geçirdi bir anda.
@sokak sanati
![]()
Sende bizi istiyorsun biliyorum ince mesajlar gönderdin bugün edeplice.Ben tarafsız olurum.Taraflı tarafsız daha doğrusu
![]()
xantier ile değişim yaşadı zaten amorouxmudur nedir mal gibi birşeydi aramızda kalsınBizim tarafımızda olacaksan neden olmasın.Bak @Çiğdem- bugün nasıl bir değişim geçirdi bir anda.
@sokak sanati
![]()