Fav10 ''Gecenin Anketi' / 9.10.2017 / AŞK

Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

• Kendince zamana bırakıp, hislerini tartıyor, düşünüyor

Oy: 2 10.0%
  • Kadın her gün beni görüp çatlasın istiyor.

Oy: 6 30.0%
  • Kadın hala seviyor ama barışma teklifini erkekten bekliyor.

Oy: 7 35.0%
  • Kadının takipmiş çıkarmaymış hiç umrumda değil yeni ufuklara yelken açtı bence.

Oy: 5 25.0%
  • Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Ama şöyle bir durum olacak ilerde evlendin diyelim oda evlendi. ikinizde resimlerinizi göreceksiniz.

Bence sen krizi girersin.

Kendi açımdan değerlendiriyorum o silmese bile ben her halükarda silerim e o zamanda 2. seçenek saçma oluyor.
Sonuç olarak hala aklı bende olmuş oluyor.

Ama şöyle bir durum olacak ilerde evlendin diyelim oda evlendi. ikinizde resimlerinizi göreceksiniz.

Bence sen krizi girersin.
aa ben faceden engellerim diğer yerlerdende yanı takipten sadece çıkmam engellerim

ben aşk yaşadığım kişilerle bitiriyorsam eğer kesinlikle iletişimlerin hepsini keserim daha hiçbir şekilde görüşmem

İşte burada ki kadın ne yapıyor onu çöz diyorum bende sana

Ama kadının çıkarmaması bir mesaj değil midir sence?
Şimdi bu bir mesajda olabilir ama buna aldırış etmiyor da olabilir,sırf ayrılık oldu diye bazı kişiler takipten çıkarmıyor.ilk durumda bunu bir mesaj olarak algılamak biraz zor sanki.

İşte burada ki kadın ne yapıyor onu çöz diyorum bende sana
Kadının takipmiş çıkarmaymış hiç umrumda değil yeni ufuklara yelken açtı bence.

buna çevirdim ankette kararımı eklemede yapayım kadın biraz oynak olabilir erkekle iletişimi kesmiyorsan eğer bu benim hoş görmedim birşey ar damarı çatlamış

Kadın ilişkileri de batsın erkek ilişkileri de kadın erkek ilişkileri de. Alt tarafı çiftleşip üreme arzularını giderme gayreti içinde olan olaya yüzyıllar içinde çeşit çeşit şekiller, formaliteler soktular. Ben bunlara kafa yormayı tv izlemekten daha büyük zaman kaybı olarak görüyorum, ortamlarda da meşhur "şu şunla çıkıyormuş bu buna bilmem ne demiş bu bununla kız yüzünden kavga etmiş" muhabbetleri bana çok sıkıcı gelmiştir hep.

İnsan düpedüz hayvandır, kediden ya da inekten tek farkı insanın insan ırkı, kedinin kedi ırkından olmasıdır. Ya da bilmiyorum ben son dönemde iyice koptum hayattan, ölmek istemesem bile yaşamanın çok zorlu ve gereksiz bir şey olduğuna dair fikirlerim her geçen gün artıyor. Hal böyleyken her türlü insan ilişkileri, kalıplaşmış davranış ve şeyler anlamsız ve gereksiz yığın hareketleri olarak gelmeye başladı. Bir de çok kaptırmamak lazım hayata kendini, eninde sonunda büyük ihtimalle dünyayı dışkılama yaparak terk edeceğiz, bence hayatın en büyük dersi öldükten sonra oluşan dışkılama olayıdır.

Bir ara bela okuyacaksın zannettim. 😳

Çok kesin konuşuyorsun yine.

Bir ara bela okuyacaksın zannettim. 😳

Çok kesin konuşuyorsun yine.

Dönemlik bir düşünce olayı olsa da söylediklerimin neresi yanlış diyebiliriz ki?
Sadece çöplük dolu odaya çöpleri göstermeyecek, pırıl pırıl gösterecek sihirli bir gözlükle bakıyoruz hayata. Arada sırada gözlüğü çıkarıp odayı gördüğümüzde kötücül düşündüğümüzü sanıyoruz, halbuki dibine kadar gerçeği görmek çok zor değil sadece acı verici ve neden mutlu eden yalanlar dururken acı veren gerçekleri görelim ki?

Ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlenmeli peki fikrin ne

Kadın o yolun yolcusu değilse barışmak için teklif bekliyordur

Ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlenmeli peki fikrin ne

Yol göstermek haddime olmadığı gibi bence herkes kendi yolunda yolunu bulmalı, başkalarının attığı adımı takip etmek yürümek değildir neticede. Eğer ekonomik olarak bütçem uygun olsaydı inzivaya çekilmek isterdim, yağmur ormanları filan

Forumun erkekleri hiç kız psikolojisinden anlamıyor bu anketle gördük.
@Harunnn60 kanka sen konuş azcıkta bişeyler kapsınlar.

Ama kadının çıkarmaması bir mesaj değil midir sence?

Biraz daha açar mısın Serhat'çım.
Serhan Buğra'cım
Kadınlar genellikle feminist duygulara sahiptir ve kendilerini erkeklerden akıllı ve üstün görürler. Bu yüzden acımasızlardır ve ne olursa olsun yine de erkeklerden kibarlık beklerler.
Kesinlikle çok net anlattım.

Yol gösterken derken senin fikrine ne anlamında dedim

Forumun erkekleri hiç kız psikolojisinden anlamıyor bu anketle gördük.
@Harunnn60 kanka sen konuş azcıkta bişeyler kapsınlar.
Ahh bir konuşsam ah bazı duvarlar haykıracak yakında bu sessizliğimi.

2.adının buğra olduğunu bilmiyordum.