Kadın ilişkileri de batsın erkek ilişkileri de kadın erkek ilişkileri de. Alt tarafı çiftleşip üreme arzularını giderme gayreti içinde olan olaya yüzyıllar içinde çeşit çeşit şekiller, formaliteler soktular. Ben bunlara kafa yormayı tv izlemekten daha büyük zaman kaybı olarak görüyorum, ortamlarda da meşhur "şu şunla çıkıyormuş bu buna bilmem ne demiş bu bununla kız yüzünden kavga etmiş" muhabbetleri bana çok sıkıcı gelmiştir hep.
İnsan düpedüz hayvandır, kediden ya da inekten tek farkı insanın insan ırkı, kedinin kedi ırkından olmasıdır. Ya da bilmiyorum ben son dönemde iyice koptum hayattan, ölmek istemesem bile yaşamanın çok zorlu ve gereksiz bir şey olduğuna dair fikirlerim her geçen gün artıyor. Hal böyleyken her türlü insan ilişkileri, kalıplaşmış davranış ve şeyler anlamsız ve gereksiz yığın hareketleri olarak gelmeye başladı. Bir de çok kaptırmamak lazım hayata kendini, eninde sonunda büyük ihtimalle dünyayı dışkılama yaparak terk edeceğiz, bence hayatın en büyük dersi öldükten sonra oluşan dışkılama olayıdır.