Fav10 ''Gecenin Anketi' / 9.10.2017 / AŞK

Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

• Kendince zamana bırakıp, hislerini tartıyor, düşünüyor

Oy: 2 10.0%
  • Kadın her gün beni görüp çatlasın istiyor.

Oy: 6 30.0%
  • Kadın hala seviyor ama barışma teklifini erkekten bekliyor.

Oy: 7 35.0%
  • Kadının takipmiş çıkarmaymış hiç umrumda değil yeni ufuklara yelken açtı bence.

Oy: 5 25.0%
  • Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Ben öyle çok para yatırmam ya Steam'le uğraşmam. Steam'de çok para harcanıldığı doğrudur ben biraz eski kafa oyunculardanım. :A Şuan zaten pek çeşitli oyun oynadığım söylenemez. Bi LoL oynuyorum bi de arada GameRanger'da strateji Age of, Lotr, Stronghold falan. :A
Ooo, Steam'de 80+ oyunum var benim. Daha yarısı duruyor oynanacak :A
1997 yılında kalmışsın görünüşe göre :F

Ooo, Steam'de 80+ oyunum var benim. Daha yarısı duruyor oynanacak :A
1997 yılında kalmışsın görünüşe göre :F
Yok kendimi biliyorum Steam'e girersem içinden çıkamam ben. :A Steam'de 4 5 oyunum var onlara da pek bakmam yani. :A Bu yüzden oynadığım eski ve yeni oyunlarda köprü şeklinde git gel yapıyorum halimden memnunum. :A

Yok kendimi biliyorum Steam'e girersem içinden çıkamam ben. :A Steam'de 4 5 oyunum var onlara da pek bakmam yani. :A Bu yüzden oynadığım eski ve yeni oyunlarda köprü şeklinde git gel yapıyorum halimden memnunum. :A
Ben modern gamer'ım, eski oyunlar sevmem :A
Neyse yatayım artık ben iyi geceler :D

Hatun kişinin en azından ortalama zekaya sahip olduğunu varsayarak dördüncü şıkkı işaretledim.

Neden şöyle bir şık yok ki :D Ya kendisinin yeni beraberliği vardır onu göstermek ister yada erkeği halen takip eder kiminle çıkacağını kontrol etmek ister :D

Bence hepsi.
Kadın seviyordur ama adamı deniyordur. Adam yemi yediyse eğer dur ben açık saçık kıyafetler cektireyim diyip takipte de cikarmamistir ve ayrıca adamı da oradan takip eder yediği naneleri yani birsürü şey. Kadın aklı bu boru değil.