sana destere sıvacılaran en büyükd esteği vermişti ama finalde tekmeyi atmıştıBen nasıl çıktım acaba finale yoksa ben de mi böyleydim geçen sezon kendimi mi kaybetmiştim 😱
Yok canım bana işlemez bu numaraların başka kapıya
sana destere sıvacılaran en büyükd esteği vermişti ama finalde tekmeyi atmıştıBen nasıl çıktım acaba finale yoksa ben de mi böyleydim geçen sezon kendimi mi kaybetmiştim 😱
Ben nasıl çıktım acaba finale yoksa ben de mi böyleydim geçen sezon kendimi mi kaybetmiştim 😱
Çok karışık yazmışsın.Diğer niye yok @Harunnn60
Şimdi bu süreye göre değişir. Nefret ederek ayrılmadılarsa direk takipten çıkması, ilişkiyi tamamen koparmasının abes kaçacağını düşündüğü için yapmıyordur. Ama uzun vadede hala aynı durum devam ediyorsa çatlasın da patlasın tavrındadır ya da ikisinden biri Instagram kulanmıyordur
Aşk konuları böyle işte çocuk, anlayamıyosun bi türlü küçüğümÇok karışık yazmışsın.
Ben bu konularda uzmanım asıl.😎Aşk konuları böyle işte çocuk, anlayamıyosun bi türlü küçüğüm
Sen daha küçücük bir sabisin, nereden bilebilirsin ki?..Ben bu konularda uzmanım asıl.😎
Benim uykum geldi gerçekten şuanSen daha küçücük bir sabisin, nereden bilebilirsin ki?..
Ama şöyle bir şey var ki, herkesin bir uzmanlığı vardır aşk konusunda tecrübesi olsa da olmasa da ilginç bir ülkeyiz
Bana geç geldin mi demek istiyosun?Benim uykum geldi gerçekten şuan
Şu oyunları bırak artık çocuk musunBana geç geldin mi demek istiyosun?
Iyyyyyyyy Ömrüm boyunca kaç kez duydum, iğreniyorum bu laftan.Şu oyunları bırak artık çocuk musun
Bunu bir üye söylüyordu ismi lazım değil. Bende bu laftan iğrenirdim. Bir gönderme yapayım dedim.ssIyyyyyyyy Ömrüm boyunca kaç kez duydum, iğreniyorum bu laftan.
Valla bana burada bile birden çok kişi dedi bu lafıBunu bir üye söylüyordu ismi lazım değil. Bende bu laftan iğrenirdim. Bir gönderme yapayım dedim.ss
Oyun bırakılır mı ya. Keyif aldığın şeyi yapmanın yaşı mı var sanki. İlk Pc'yi 1997 de almış ve o zaman oyuna başlamış ve hala devam eden biri olarak neden bırakayım. Açar anime de izlerim yaşı yok bu işin. Keyif alıyorsan bitmiştir.Iyyyyyyyy Ömrüm boyunca kaç kez duydum, iğreniyorum bu laftan.
İvitOyun bırakılır mı ya. Keyif aldığın şeyi yapmanın yaşı mı var sanki. İlk Pc'yi 1997 de almış ve o zaman oyuna başlamış ve hala devam eden biri olarak neden bırakayım. Açar anime de izlerim yaşı yok bu işin. Keyif alıyorsan bitmiştir.
Evet gerçekten zor bir iş. Çocuk musun oyun mu oynuyorsun bu yaşta klişesinden de bıkmıyorlar. Arkadaş kötü yola düşmüyoruz uyuşturucu falan kullanmıyoruz altı üstü oyun oynuyoruz ve bundan keyif alıyoruz, ikna olsanıza işte çok mu zor.İvit
Gel de anlat bunu. Yıllardır hiçbir oyuncu olmayan birisini ikna edemedim bu durumun gerçekten mantıklı olduğuna
Ama çok para yatırıyoruz (seni bilemem ) maşallah bağımlılar gibiEvet gerçekten zor bir iş. Çocuk musun oyun mu oynuyorsun bu yaşta klişesinden de bıkmıyorlar. Arkadaş kötü yola düşmüyoruz uyuşturucu falan kullanmıyoruz altı üstü oyun oynuyoruz ve bundan keyif alıyoruz, ikna olsanıza işte çok mu zor.
Ben öyle çok para yatırmam ya Steam'le uğraşmam. Steam'de çok para harcanıldığı doğrudur ben biraz eski kafa oyunculardanım. Şuan zaten pek çeşitli oyun oynadığım söylenemez. Bi LoL oynuyorum bi de arada GameRanger'da strateji Age of, Lotr, Stronghold falan.Ama çok para yatırıyoruz (seni bilemem ) maşallah bağımlılar gibi