Fav10 ''Gecenin Anketi' / 9.10.2017 / AŞK

Bu durum sizce nasıl yorumlanmalıdır?

• Kendince zamana bırakıp, hislerini tartıyor, düşünüyor

Oy: 2 10.0%
  • Kadın her gün beni görüp çatlasın istiyor.

Oy: 6 30.0%
  • Kadın hala seviyor ama barışma teklifini erkekten bekliyor.

Oy: 7 35.0%
  • Kadının takipmiş çıkarmaymış hiç umrumda değil yeni ufuklara yelken açtı bence.

Oy: 5 25.0%
  • Fikrim yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Ben nasıl çıktım acaba finale yoksa ben de mi böyleydim geçen sezon kendimi mi kaybetmiştim 😱

Yok canım bana işlemez bu numaraların başka kapıya :A
sana destere sıvacılaran en büyükd esteği vermişti ama finalde tekmeyi atmıştı :A

Karakterini söyle yorum yapayım. Ama bence şıklarda olmayan bir şey. Yani seviyor ve zorunluluktan ayrıldı.

Diğer niye yok @Harunnn60 :A

Şimdi bu süreye göre değişir. Nefret ederek ayrılmadılarsa direk takipten çıkması, ilişkiyi tamamen koparmasının abes kaçacağını düşündüğü için yapmıyordur. Ama uzun vadede hala aynı durum devam ediyorsa çatlasın da patlasın tavrındadır ya da ikisinden biri Instagram kulanmıyordur :A

Diğer niye yok @Harunnn60 :A

Şimdi bu süreye göre değişir. Nefret ederek ayrılmadılarsa direk takipten çıkması, ilişkiyi tamamen koparmasının abes kaçacağını düşündüğü için yapmıyordur. Ama uzun vadede hala aynı durum devam ediyorsa çatlasın da patlasın tavrındadır ya da ikisinden biri Instagram kulanmıyordur :A
Çok karışık yazmışsın. :A

İnstagram'dan silmiyorsa unutmamıştır bir şekilde gözünün önünde olsun ve neler yaptığını göreyim diyordur. Erkek peki diyip gittikten sonra hala silmemiş sonuçta. Bunun tek mantıklı açıklaması kız hala bir şeyler bekliyordur. Hatta genelde kızlarda olduğu gibi bunu da erkeklerden beklerler. 3. şık daha olası geliyor.

Iyyyyyyyy Ömrüm boyunca kaç kez duydum, iğreniyorum bu laftan. :coldsweat::coldsweat:
Oyun bırakılır mı ya. Keyif aldığın şeyi yapmanın yaşı mı var sanki. :D İlk Pc'yi 1997 de almış ve o zaman oyuna başlamış ve hala devam eden biri olarak neden bırakayım. Açar anime de izlerim yaşı yok bu işin. Keyif alıyorsan bitmiştir. :D

Oyun bırakılır mı ya. Keyif aldığın şeyi yapmanın yaşı mı var sanki. :D İlk Pc'yi 1997 de almış ve o zaman oyuna başlamış ve hala devam eden biri olarak neden bırakayım. Açar anime de izlerim yaşı yok bu işin. Keyif alıyorsan bitmiştir. :D
İvit :Z
Gel de anlat bunu. Yıllardır hiçbir oyuncu olmayan birisini ikna edemedim bu durumun gerçekten mantıklı olduğuna :D

İvit :Z
Gel de anlat bunu. Yıllardır hiçbir oyuncu olmayan birisini ikna edemedim bu durumun gerçekten mantıklı olduğuna :D
Evet gerçekten zor bir iş. Çocuk musun oyun mu oynuyorsun bu yaşta klişesinden de bıkmıyorlar. :A Arkadaş kötü yola düşmüyoruz uyuşturucu falan kullanmıyoruz altı üstü oyun oynuyoruz ve bundan keyif alıyoruz, ikna olsanıza işte çok mu zor. :A

Evet gerçekten zor bir iş. Çocuk musun oyun mu oynuyorsun bu yaşta klişesinden de bıkmıyorlar. :A Arkadaş kötü yola düşmüyoruz uyuşturucu falan kullanmıyoruz altı üstü oyun oynuyoruz ve bundan keyif alıyoruz, ikna olsanıza işte çok mu zor. :A
Ama çok para yatırıyoruz (seni bilemem :A) maşallah bağımlılar gibi :A:A

Ama çok para yatırıyoruz (seni bilemem :A) maşallah bağımlılar gibi :A:A
Ben öyle çok para yatırmam ya Steam'le uğraşmam. Steam'de çok para harcanıldığı doğrudur ben biraz eski kafa oyunculardanım. :A Şuan zaten pek çeşitli oyun oynadığım söylenemez. Bi LoL oynuyorum bi de arada GameRanger'da strateji Age of, Lotr, Stronghold falan. :A