Maskeli Fedai
Favori Üye
Senin maşallahın var Hep böylemiydin yoksa?@Dosi hanım bizim tembel ekip ortalarda yok Filmleri de izlemiyorlar..
Bugün ki işini yarına bırakma derler. bak ben izledim şimdi rahat rahat gezinebilirim buralarda @Maskeli Fedai bile rahatsız sizden
Bana bir şeyler oldu bu aralar.. Modum yüksek film konusundaSenin maşallahın var Hep böylemiydin yoksa?
O tembel tayfa son dakika tayfası,hani yumurta ....... olunca bilmem ne diye bir söylem var, o tarz birşey
O bende de oluyor. Artık dinlenme moduna geçeceğimBana bir şeyler oldu bu aralar.. Modum yüksek film konusunda
@Araf sayesinde bir süre daha dinlenemeyecem galiba.. Zorla dizi izletiyorO bende de oluyor. Artık dinlenme moduna geçeceğim
@Sherlock'u da unutma. Sadece ben gaz vermiyorum.
Beni bu kadar iyi tanıman..Sayın Gs'li dostum yüce gönüllü, derin bir SABAR sevdalısıdır. Sessizce ve derinden tüm içerikleri izler, bakmayın siz her filmde yorumunun ve puanının olmamasına... Kendisi hepsinden haberdar.
Ben izlerdim de, ön yargıları aldım, çok da ağır gidiyordu, öyle vazgeçtim. Yoksa Mart ayında bir ayda bitirmeyi planlıyordum.Bana da zamanında The Wire izletecekti, sonra kendi de beğenmeyince pes etti @Araf
Ben sadece 1 kaç dakika dayanabilmiştimBen izlerdim de, ön yargıları aldım, çok da ağır gidiyordu, öyle vazgeçtim. Yoksa Mart ayında bir ayda bitirmeyi planlıyordum.
Yanlış hatırlamıyorsam 40 dakika civarı dayanabildiğini söylemiştin.Ben sadece 1 kaç dakika dayanabilmiştim
40 dakika mi? Hiç sanmıyorum çünkü şuan ilk sahne bile yok aklımdaYanlış hatırlamıyorsam 40 dakika civarı dayanabildiğini söylemiştin.
Haklı...@MEnes için herşeyin bir sebebi vardır ve herşey Sabarın etkisiyle olması gerektiği gibi olmaktadır
ZOR bir görev ama imkansız değil...Şu puan avantajı neyin nesi diye düşünüyordum, demek ki bunun içinmiş. Gerçi benim için farketmiyormuş. Ne denk gelirse izlerim kafasındaydım ama iyi seçimler olmuş. İlk haftanın çok üstünde puanlamalar yaptım.
@MasacRE @MEnes @Tolstoyevski @Sherlock @Araf ben filmleri tammalayıp yorum görevimide bitirmiş bulunmaktayım. Sıra sizde gençler
ZOR bir görev ama imkansız değil...
ZOR bir görev ama imkansız değil...
Bu yoldaşımızı SABARistler grubundan atmak şart oldu, gitsin kendine gamerlar kulübü falan kursun orada takılsınİmkansız olduğunu kabul et ve insanlara umut vermeyi bırak artık... @MasacRE
Öyle mi diyorsun... Ama çok zamansız yakalandım ne yapabilirim ki... Ben de böyle bir maceraya atılmayı kısa vadede beklemiyordum o yüzden filmleri izlerim diyordum... Ama BATTLESTAR GALACTİCA'yı izleyeceğim o kesin...İmkansız olduğunu kabul et ve insanlara umut vermeyi bırak artık... @MasacRE
Kendi oluşturduğum platformdan beni kovma yetkisine sahip olduğunuzu kim söyledi ki...Bu yoldaşımızı SABARistler grubundan atmak şart oldu, gitsin kendine gamerlar kulübü falan kursun orada takılsın
Sana darbe yapmanın zamanı geldi, hak etmiyorsun SABARistliği artıkÖyle mi diyorsun... Ama çok zamansız yakalandım ne yapabilirim ki... Ben de böyle bir maceraya atılmayı kısa vadede beklemiyordum o yüzden filmleri izlerim diyordum... Ama BATTLESTAR GALACTİCA'yı izleyeceğim o kesin...
Kendi oluşturduğum platformdan beni kovma yetkisine sahip olduğunuzu kim söyledi ki...